Sziasztok!
Kezdő blogomon eddig twenty eleven sablont használtam, úgy gondoltam marad ez amíg megtalálom a nekem megfelelőt. Sajnos ingyenes sablonok közül egyik sem volt pont olyan, mint amit szerettem volna. Ekkor találtam rá az Artisteer programra. Ezzel el is készítettem és pont olyan lett amilyet elképzeltem. Csak akadt egy kis probléma… Amikor kirakok egy a törzstől szélesebb képet, akkor az belelóg a jobb oldali oldalsávba. Twenty eleven a főoldalon mindig átméretezte, és csak akkor jelent meg teljes méretben amikor külön megnyitottad a képet. Hogyan tudnám ezt megoldani ?
próbáld ki:
img {max-width: 100%}
méginkább:
[html]img,
object {
max-width: 100%;
}[/html]
És ezt pontosan hova illesszem be ? (sajnos kódoláshoz nem értek… max ha leírod melyik fájlba és pontosan hova, akkor megtudom csinálni )
Végülis ez is egy megoldás, csak akkor nem tudja a látogató teljes méretében megtekinteni utána. De lehet megbékélek ezzel a megoldással
'Ãkos44' wrote:
És ezt pontosan hova illesszem be ? (sajnos kódoláshoz nem értek... max ha leírod melyik fájlba és pontosan hova, akkor megtudom csinálni :) )
A css-t a style.css-be kell beilleszteni, lényegében bárhol elhelyezheted. Vannak trükkök, hogyan tudod megadni az alapértelmezett képszélességet a blogodban. Az alábbi kódot illeszd be a sablonod functions.php-jába, a szám értékét írd át a neked szükséges méretre.
if ( ! isset( $content_width ) )
$content_width = 300;
Nekem ugyanez a problémám, csak nálam a szöveg is kilóg jobbra. Erre van hasonló megoldás?
Persze, hogy van megoldás, de így láltatlanban nehéz segíteni, mert minden sablon eltér a másiktól. Látnom kéne az oldaladat.