A "popup" bővítményekről

Sziasztok!Olyan popup plugint keresek, amelyet külön - oldalra lehet konfigurálni. Találtam egy tucat jó, szép és számomra kedvezőt is, de mind kizárólag globálisan működik, szóval nem lehetséges például csak egy bizonyos oldalra beállítani.Portálra szeretnék egy olyat létrehozni, hogy ha a páciens rákattint a menünben egy “kérdések-válaszok” oldalra, akkor az oldal megjelenik, és előugrik egy ablakocska, hogy “Elolvastad már az alapismereteket?”… és megválaszolás után eltűnik az ablakocska, vagy válasz alapján átirányít egy megadott oldalra.Ha meg lehet ezt oldani más pluginnal, akkor az is érdekel. :slight_smile:Köszönöm, ha segít valaki!Valami ilyenre gondolok: Content Warning

A script-et csak akkor kell meghívni, amikor az adott ID-jű oldalt nézi valaki.Ki kell venni a pluginból, hogy ne hívja meg és kézzel a header-be átpakolni.

Ez olyan szép így leírva syska, de velem így még nem lehet beszélni, vagyis lehet, de nem tudom ennyi infó után végrehajtani. :smiley:

Félre téve a tréfát, ez a gyakorlatban hogy zajlik? Mit? Hova?

Ha nem nagy kérés. :stuck_out_tongue:

  1. feltelepíted a plugint
  2. megnézed milyen plusz kód/script van a header-ben
  3. ezt a script meghívást megkeresed a plugin egyik fájlában és semlegesíted (pl. kivágod)
  4. rákeresel, mi a megfelelő kódja az if is_page( IDszám ) meghívásnak, amivel azt éred el, hogy a script csak akkor fog betöltődni, amikor IDszám oldalt akarja nézni az ember    Elméletben menni fog, gyakorlatban fogalmam sincs, nagyban plugin függő.