A menüt hol formázzam?

Nagyon elcsúfítottam valahogy a top-menüt a http://pedikurspacczer.hu/ oldalon, és nem találom, hol lehetne jobban megformázn. Kérem, segítsetek.

Mit értesz formázás alatt?

Elvileg Te adtál neki egy .itemek classt, így azt szerkesztve tudod a külsejét változtatni. (már ha a lapozóra és a képekre gondolsz)

Igen, közben rájöttem. Sikerült is a szélességet beállítani. Többféleképpen formáztam, a Yellow Pencil bővítménnyel is, és azzal kínlódtam, hogy amikor a Yellow Pencilt előveszem, a topmenü eltünik, mert szűk a hely a képernyőn. Formázás alatt css-t értek. Sokszor előfördul, hogy szeretném megtalálni a kódot. Azt kérem, áruld el, te hogy láttad meg, hogy az .itemek-kel formáztam?

Jobb klikk az elemre, majd vizsgálat.

1 kedvelés

Tényleg, itt látszik. De ugyanígy próbáltam rájönni, hogy lehet hatni a függőleges horgonyokra. Az a bajom azzal, hogy csak a szavakra kattintva indul a “lift”, és mindenki a pöttyöket próbálja először, akkor semmi sem történik. Szeretném a kattintási területet oda kiterjeszteni, de nem tudom, hogyan. Ebben tudsz segíteni?
Még valami. A topmenüben az aktív menüpontot szeretném láthatatlanná tenni. Szóval a kezdőoldalt elneveztem Lapozónak, de ez a gomb nem kell, amikor ez van nyitva. Amikor a képeknél vagyunk, akkor ne lehessen a Képek gombra kattintani, az lehet olyankor láthatatlan. Erre van recepted?
Megint szerkesztem. Egy bűvítmény elrejti a menücímeket, de pont a kezdőoldalról a “Lapozó” szót nem, pedig azt kéne leginkább.

Az utóbbira (aktív menü eltüntetése) próbáld meg ezt:

.current-menu-item {
display:none;
}

és/vagy ezt:

.current_page_item{
display:none;
}

Na, végre rájöttem egy tök egyszerű megoldásra. Csináltam egy külön menüt, ami csak a homepage-ben jelenik meg és abban csak a két galéria meg a FB jelenik meg. A másik két oldalon meg az eredeti menü van, de ott tudom szabályozni, hogy melyik menüpontot legyen rejtett.