Állítható dátum widget vagy kód

Sziasztok!A segítségeteket kérem. Olyan widgetet keresek, ahol saját magam tudom beállítani a dátumot, ugyanis olyan országban jelenik meg a weboldal, ahol nem a mi általunk ismert Gergely-naptár szerint számolják az éveket, hanem 543 évvel előrébb vannak. A hónap és a nap ugyan az. Sajnos nem találtam ilyen widgetet.Az is jó megoldás tud lenne, ha valamilyen kód segítségével megadhatom valahogy, hogy a mi 2011-es évünkhöz adjon hozzá +543 évet. Lehet ez a megoldás lenne a legjobb, mert így egyedileg tudom a CSS-t igazítani.A segítséget előre is köszönöm.

és miért nem a wp-ben állítod át?

Szia!Azt hol tudom beállítani? Mert az időzóna csak az időt változtatja meg, az évet nem. +543 évet meg nem tudok hozzáadni. Vagy hogy tudom megoldani?

Az egyéninél az “Y” helyett beírhatsz asszem simán számot is. Csak akkor ezt minden évben újra el kell majd játszani (nem mintha sokáig tartana, de akkor is :slight_smile: ).De aztán lehet, hogy a szerverről veszi, akkor meg el kell tárolni az évet egy változóban és hozzáadni 543-at, majd úgy kiíratni.

SneakySnail: Nem tart sokáig, de nem ez a jó megoldás hogy évente más írok be. A jó megoldás az lenne ha mondjuk a függvényt lehetne beállítani valahogy, hogy hozzáadjon +543-at. Nem hinném hogy még nem kellett senkinek ilyet megoldani. :slight_smile:

Hát, ha nem is konkrétan a the_date() függvényt módosítani, de egy sajátot lehet rá csinálni. Le kell kérdezni az évet valahogy így:Code:


Aztán megvan a változónk, ahhoz már hozzá lehet adni 543-at és kiíratni a hónappal, nappal együtt.


Azért nem írok erre konkrét megfejtést, mert nem vagyok programozó, szóval így hirtelen nem is tudnék. De annyira azért vágom, hogy tudjam, hogy viszonylag egyszerűen meg lehet csinálni.

Sajnos én sem vagyok programozó, ezért megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni, hogy miként lehet ehhez hozzáadni +543 értéket/évet:

Vagy ha van más kód alapú megoldás, az is jó.Köszönöm.