Álláskeresés fórum megszűnt?

Kedves admin csapat!Érdeklődnék, hogy itt a fórumon a Munkát keresek téma csoport megszűnt-e? Nem tudok új témát nyitni és minden (nyitott témánál is) azt írja, hogy a “téma zárva”. What the hell?Köszönöm a válasz.

Nem lehet, hogy ez az ok?http://forum.wphu.org/topic/24525-egy-kis-uezlet-es-tarhely-szigoritas/

Dede, köszi :slight_smile:

Nagy kár érte, sokat segített az a topic, korábban is innen jött az ügyfelek 80%-a, meg az állásom is.

:slight_smile:Ne bánd, mert válaszolsz pár kérdésre, és akkor gyorsan összejön a szükséges mennyiség. Magam sem vagyok nagy fórumozó, ritkán írok, csak ha épp kedvem szottyan, mégis gyorsan pörög a számláló.

Sok volt a SPAM. Ezért a szigorítás.

Nem úgy lenne jó, ha csak a téma nyitási jog nem lenne, de azért mindenki, vendégek is láthatnák? Max email címet is megadunk a posztba és úgy jelentkeznek.

Sorra kapom privátban az anyázásokat, amiért mindenféle gagyi oldalakat feltüntetnek referenciának, aztán szétcikizitek őket :slight_smile: Amit, megértek én, de úgy gondolom, hogy ez a 100 hozzászólás vállalható. Látni látja őket mindenki, írni nem tud csak.


'Patai wrote:
Sorra kapom privátban az anyázásokat, amiért mindenféle gagyi oldalakat feltüntetnek referenciának, aztán szétcikizitek őket [..]

Jap, ez így igaz. Miért?
  [*]Amikor valaki túl sok köretet szed a sült húshoz. Avagy több a marketing rizsája, mint a tudása. Így is elég rossz a weblapkészítők hírneve, nem kellenek "Pro Kontárok".
  [*]Szabad fórum, szabad vélemény nyilvánítással. Amíg nincs tele az én weblapkészítős reklámommal a fórum, addig ne zavarja ha véleményt mondok.
  [*]Mindenki tudja, hogy ha egy fórumba ír, arra fog válasz is jönni. (nagy eséllyel)
  [*]Csak a nagyszájúakat cikizzük ki, illetve azokat akik a Google roppant egyszerű használatára nem képesek logikai tudásuk bevetésére.

  [/list]  Volt már, hogy valaki kezdő weblaposként kínálta szolgáltatását, de nem 30.000-40.000-es áron. Őt nem is cikiztük ki, kérdéseire válaszoltunk a különféle témákban. Azonban azt, aki 1-2 hétnyi olvasgatás után kitalálja, hogy weblapkészítőnek megy és egy tök alap, szinte semmi munkával járó tevékenységért harmincezreket kér el, annak van annyi bőr a pofáján, hogy ne fájjon neki a cikizés....

  Ezt nem kedélyborzolásnak írtam, csak a világ ok-okozat alapon működik, így az okot fejtettem ki. :) Sajnálom, hogy te kapod ezen reklamációkat. Linkeld majd be nekik ezt a hozzászólásom, hátha felismerik a probléma valódi okát. ;)