Állás kereső vagy munka közvetítő plugin

Sziasztok!Állás kereső vagy munka közvetítő plugin-t keresek.Wordpress.org-on találtam egy párat de egyik sem volt az igazi.A lényeg ,hogy lehessen beküldeni bárki álltal a megadott kategóriákba állást és ürlapra történjen a beküldés , tehát a beküldőnek ki kelljen töltenie az álltalam megadott ürlapot és a kritériumoknak meg kell hogy feleljen az állás hírdetés.

Tessék, ez elég jó, csak meg kell venni: http://www.appthemes.com/themes/jobroller/

Én is inkább a sablonok között nézegetnék a helyedben, találkoztam már ingyenesekkel is.

Sziasztok hosszú keresgélés után meg találtam a megfelelő plugint, a neve Wordpress Careers nagyon jó és azt tudja amit végülis kell.Nem tudom ismeri e valaki bár találtam pár magyar oldalt ahol használták.

De van vele egy gondom,a plugin a bekapcsolás után sokszorozza magát többszörösen jelenít meg mindent.A témában teljes szélességre van állítva nincsenek sidebarok amik esetleg összenyomnák a plugint.Az új wordpresst használom és teljesen friss telepítés.Link a hibáról . Ha valaki használja és van esetleg fordítása azt is megköszönném.

Van hozzá sablon is vagy ez csak plugin?

Igen, van hozzá sablon is de lehet sima pluginként is használni,de a saját sablonával sem működik nálam jól.

Akkor a pluginnal vagy beállításával lesz gubanc.

Igen valószínüleg a pluginnal lesz a baj,a beállításainál nem látok erre utaló jelet.

A WP 3.3.x kompatibilis?

Nem ugy néz ki bár frissítése januárban volt asszem de erről az uj wp-ről nincs info valószinüleg nem kompatibilis.Gondolkodtam felteszek régebbit de azzal meg nehogy gondok legyenek biztonság terén.

Szerintem ezen a biztonsag probleman nem kell ennyire aggodni, nekem meg fut olyan wpm is ami mar vagy 5 eve nem volt frissitve. A lenyeg, hogy ki kell venni a wp verziora utalo sort. Nagyon kicsi az eselye, hogy pont egy magyar wpt akar valaki feltorni.