A kezdőlapon szeretnék látni egy page-et és a postokat is.

A 2.7 alapból tudja ezt a kiragasztós funkciót. És váltogathatod is, többet is megjelölhetsz, kiveheted a jelölést.

Hello!Egy olyasmit találtam ki, amit nem tudok megoldani :slight_smile: A cél az lenne, hogy a weboldal kezdőoldalán (home.php fele érte) jelenjen meg felül egy fix rész, mondjuk az a page, amit beállítok nyitóoldalnak. Ez csak egy pár soros felület lenne, de jó lenne adminból változtatgatni, metr sűrűn kell.Alatta viszont jöhetnének a postok ugyanúgy mintha csak simán a postok lennének kitéve a kezdőoldalra.Nem tudom világos volt-e de valahogy biztos meg lehet oldani :slight_smile:Próbáltam a home-php-t és a page_blog.php-et összerázni, de nem igazán jött össze. És az sem volt világos, hogy most akkor a WP beállításainál mit adjak meg kezdőoldalnak. Egy bizonyos page-t, vagy az utolsó 10 postot? Mert nekem épp mindkettő kellene…Hm?

Van valami olyasmi plugin, hogy stick notes, vagy valami hasonló. A lényege, hogy egy postnál be tudod állítani, hogy mindig aktuális legyen, azaz mindig legfelül jelenjen meg.

Page/Post megjelenítés helyett szeritnem jó alternatíva…

közben fabrikálással megoldottam ez bejegyzésnek csak a title tagját tettem ki, és ez így megfelel. A 2.7-ben még nem bízok, nem merek frissíteni amíg béta :slight_smile: de biztosan jó lesz, kivárom még azt a pár napot

Mi történhet egy jó frissítésnél?a.) Mented a régi állományt (vagy átnevezed, ahogyan Harder ajánlotta nagy forgalomnál)b.) Frissíteszc.) Ha bedől a dugába, akkor vissza a régi állományt. Az egész - talán - 10 perc…Szerintem, a próbát megéri. Megy az, nem annyira rossz béta. :wink:

Az eredeti kérdésre: dobd ki a home.php-t, mert az mindig érvényesülni akar minden más template file-val szemben.

Használd a Beállítások > Olvasásnál a frontpage + posts page gombokat = 2 létező Oldalt kinevezel főoldalnak, ill. blog oldalnakA főoldalra használt Page Template-et buheráld meg úgy, ahogyan ezt elolvashatod itt:

http://moshublog.com/2007/09/10/static-frontpage-combined-with-dynamic-content/

angolul van, de ejsze a kódot megérted…