A kép feltöltése lehetetlen

Sziasztok!

A bejegyzésekhez nem tudok képet feltölteni…localhoston teljesen szuper…szerveren már halál.http://iconsult.hu/fel.JPGNézzétek meg. A durva az, hogy hiába adok 777-es jogot a könyvtárnak, akkorsejó.A szolgáltató azt mondta, hogy az openbasedir vagy melyik függvény azért van letiltva hogy a userek a szerverről ne tudjanak csak úgy ki be járkálni…ez alatt mondjuk fogalmam nincs mit ért.Ha azt mondom, hogy URL-ből szeretnék feltölteni, ráfrissít, és piros x-ecske…a feltöltés gomb így nem jelenik meg.Mit lehet csinálni? :frowning:

ftp és kódolás.

Válts szolgáltatót!

Najó.De valós-e a szolgáltató észrevétele, hogy biztonsági kockázatot jelent az open_basedir függvény engedélyezése?Más szolgáltatónál ez miért nem probléma?

Butasag, allits be hogy hova menjenek az uploadok, vagy toltsd fel kezzel. :slight_smile:

alternativa: NextGen Gallery

Valószínű azért mert nem annyira kockázatos mint ahogyan ők képzelik, vagy a többi szolgáltató tud valamit amit ők nem. Megkérdezhetem hol vagy?

Inkabb ugy kerdezd, hol hasznalok WordPresst :wink:

Persze, termeszetesen!

Hasznalok: Nemet, angol cpaneles hostingokon es egy francia vps-en wordpresst. Valamint Magyarorszagon fut a blogom, ismerosomnel. :slight_smile:

szevasztok!

Az a nagyon nagy gondom, hogy semmilyen mediafájlt képet, hangot, videot nem tudok feltölteni az oldalamra, a szöveges dolgok meg a hozzátartozó műveletwek már elég jól mennek.

Látszólag felmennek a fájlok, de utána eltűnnek, ellenőrzésként megnéztem a blog könyvtárát, nyoma sincs a feltöltött fájloknak. Most azután hova tovább?? Megprobáltam a flash alaú feltöltövel meg az FTP vel is az eredmény ugyanaz.

http://www.panto.atw.hu/blog/index.php

előre is köszi a segítséget

Mivel az egész oldalra 404-et ad, nehezen képzelhető el, hogy csak ennyi a gondod… :wink:ATW helyett keressél másik tárhelyet. Az már sokaknak segített.

Tisztelt Győző!

Elnézéseteket kérem, de váratlanul el kellett mennem,s nem érkeztem szólni, hogy a sok kisérletezgetéssel összeomlott a honlapom. mikor hazaértem helyreállítottam a honlapot de a blog üres könyvtárai törölhetetlenné váltak. Majd később valahogy megprobálom letörölni, ha megsem megy, megkérem a tárhelyszolgáltatót hogy segítsen. S mégegyszer bocsi.

Egyébként a honlap ami mögé a blog el volt dugva: honlapom ez ugyan nem bog de ha nem tartotok tolakodónak ezt is megmutatom. s köszönöm hogy segítetek.

@Panter, az ures konyvtarak eltavolitasahoz: nyomodj ra az FTP Rejtett file latszik -ra mivel maradt meg 1-2 tormelek az adott mappakban, igy letudod pucolni a main mappat is :wink:

Es ismet egyetertek Gyozovel, az ATW tenyleg nem WP barat tarhely sajnos.

Tisztelt bnc

Köszönöm szépen a segítséget, a művelet természetesen sikerült.

más -

Ha se uw, se atw vagy extra, akkor nekiálok keresgélni

nézd meg a külföldi 00webhostot vagy ha szánsz rá pénzt akkor, ha rám hallgatsz Hostgator :wink:

vagy ha nem is akarsz a telepítéssel foglalkozni, akkor én is tudok ajánlani wp blogrendszert.

Köszönöm az ajánlatot, de már redeltem domaint, nem lesz számomra egyszerű, de megküzdök vele. Csak akkor tudom megtanulni ha magam “izzadom ki” az eredményt. Ha “lerántom” a honlapomat, arra az esetre akad egy vésztartalék index.html - em :slight_smile:

@charlie: Kérlek ne ilyen módon reklámozd blog szolgáltatásod! Aki erre a fórumra jár lásd ebben az esetben panter, azért jár ide, hogy wordpress-es kérdéseire választ találjon. Ha mégis úgy érzed szolgáltatásod kiemelkedő és mindenféleképpen meg szeretnéd osztani a WordPress Magyarország fórumával és a közösséggel, akkor arra a legmegfelelőbb hely a tárhely topik.

Efrud.Még mindig jobb, mintha az uw vagy atw-t ajánlaná. Valami meg néha mondani kell, mert sokan maguktól nem találják meg a megfelelő topicot, és tovább szenvednek…Lehet reklám, de legalább magyar, és legalább megfelelő a szolgáltatás. még ha az uw helyett az atw tárhelyet ajánlaná…, oké, de így ahogy most ajánla (hogy jó is a tárhely) nem mindegy?panter.

Az, hogy domaint már rendeltél, nem kizáró ok, bármely IP-címre irányíthatod a megvásárolt domain nevet (akár az atw akár az uw-re, akár charlie által ajánlott tárhelyre)


'Efrud' wrote on '2009-10-26:
@charlie: Kérlek ne ilyen módon reklámozd blog szolgáltatásod! Aki erre a fórumra jár lásd ebben az esetben panter, azért jár ide, hogy wordpress-es kérdéseire választ találjon. Ha mégis úgy érzed szolgáltatásod kiemelkedő és mindenféleképpen meg szeretnéd osztani a WordPress Magyarország fórumával és a közösséggel, akkor arra a legmegfelelőbb hely a tárhely topik.
akkor te miért ajánlod a hostgatort vagy a 000webhostot?

'hitetlen' wrote on '2009-10-26:
Efrud.
Köszönöm hogy igyekeztek segíteni, igaz csak most érkeztem a fórumra, tetszik a fórum és kezdem otthon érezni magam, tudom rengeteget kell még tanulnom, de hát seni sem az anyja hasában szerezte a tudományát. :) De megkérlek titeket nehogy ilyen apróságon összekepjatok :) Tudom mire normális blogom lesz, kapok hideget - meleget, de ez nem baj, abbol okul az ember

Mindenkinek kívánok további kellemes napot

Szó sincs összekapásról :slight_smile: Üdv a fórumon!