A jelszóval védett bejegyzéseknél nem működik a jelszó beírás

Sziasztok!

Nem olyan rég tértem át egy másik sablonra. Egyetlen egy olyan bejegyzésem van, amit jelszóval védek és csak néhányad tudnak oda belépni.A problémám az, hogy amióta ezt az új sablont használom, azóta ez az egy bejegyzés nem működik. Pontosabban nem lehet belépni mert hiába írom be a megfelelő jelszót és nyomok submit gombot nem történik semmi.

Véleményem szerint a probléma ott lehet, hogy a sablon úgy van megalkotva, hogy minden egyes bejegyzés első karakterét ő kivastagítja és piros színnel jelöli, tehát ad neki egy extra kódot. Tehát ha egy bejegyzés kikerül a főoldalra, akkor minden úgy látja a cikket, hogy a cikk legelső karaktere piros és kivastagított. Nekem ez tetszik, ezen változtatni nem nagyon szeretnék.Szerintem emiatt az első karakter-beli változtatás miatt nem lehet most belépni sem a jelszó védett bejegyzésbe, szerintem ott lehet valami hiba, de nem tudom hogy mi illetve a megoldást sem rá.A bejegyzés jelszó védettségét a bejegyzés megírásakor a publish blokkban állítottam be, ott adtam meg, hogy mi legyen a jelszó.Van esetleg valakinek ötlete?

Módosítás —> Másik jelszó —> Mentés —> Kipróbálás. Amennyiben üzemel, akkor mégegyszer megcsinálva, a régi jelszóval. Ha nem működik, akkor más gond lesz. Pl. wp automatikus újratelepítése.

Szia Győző!

Kipróbáltam amit javasoltál, módosítottam jelszót, de sajnos nem megy, viszont mutatok egy screenshotot:

Ezt látni,az adott jelszóval védett bejegyzésnél. És itt, ha beírom a jelszót és rákattintok a submit gombra semmi nem történik. Nem kezd el tölteni vagy bármi, olyan, mintha meg sem nyomtam volna.

?

Tessék, mano mi a probléma?

Nincs esetleg valakinek ötlete?

Mit keres a forráskód az oldaladon? Azt azért meg kellene nézned… :wink:Bizonyára van egy régebbi mentésed, amikor még működött. Ezt a részt nézd meg benne.

Tegnap beélesítettem az oldalon a twenty ten sablont, és ott működik, tehát most már biztos vagyok benne, hogy a mostani témám okozza a zavart azzal, hogy legyen az kód vagy szöveg vag bármi, az első karaktert kivastagítja pirossal, ezáltal gondolom a kóddal is ezt műveli (gondolom ez lehet legelől) így a kódból nem kód lesz, hanem ilyen értelmetlenség.

Lehet, de nem valószínű -főleg, ha előtte működött is. Amit Moshu barátunk szokott volt mondani (vagyis amit mondani szokott, annak az értelme): az user beavatkozása garancia arra, hogy valamit el is ront. :slight_smile:A sablonszerkesztésnél valami kimaradt, törlésre került, vagy hasonló. Miért nem veszel elő egy korábbi, működő verziót? Vagy töltsd le az eredetit, és csak ezt a részt írassad át. Meg fog az javulni olyan gyorsan, hogy csak na! :wink:

Huh, ezt nem hiszem el :blink: A témán be volt kapcsolva egy ilyen funkció: Create DropcapsEzt most kikapcsoltam, és jó lett :smiley:

Köszi Győző!

Ui: Viszont így meg a cikkeknél nem vastagítja ki az első karaktert :slight_smile: Na, ebbe nem halok bele :wink:

Sziasztok.

Ehhez a régi topichoz szólnék hozzá, kérdeznék. Levédtem egy oldalamat jelszóval. Eddig nincs is gond, de áttelepítés óta azt csinálja, hogy a jelszó beíráshoz a jelszó mezőbe kattintva nem marad ott a villogó kurzor!!! Így nem lehet beírni a jelszót.

Viszont, ha duplán kattintok a mezőre, akkor benne marad a kurzor, és be is lehet írni a jelszót.

Csakhogy ez így nem normális, megszokott dolog, hogy egy kattintással beteszi az ember a kurzort, és ír.

Valami ötletetek van, hogy mi a gáz?

Köszi előre is.

67057 wrote:
Sziasztok.
Ehhez a régi topichoz szólnék hozzá, kérdeznék. Levédtem egy oldalamat jelszóval. Eddig nincs is gond, de áttelepítés óta azt csinálja, hogy a jelszó beíráshoz a jelszó mezőbe kattintva nem marad ott a villogó kurzor!!!! Így nem lehet beírni a jelszót.
Viszont, ha duplán kattintok a mezőre, akkor benne marad a kurzor, és be is lehet írni a jelszót.
Csakhogy ez így nem normális, megszokott dolog, hogy egy kattintással beteszi az ember a kurzort, és ír.
Valami ötletetek van, hogy mi a gáz?
Köszi előre is.
A dolog annyiban változott, hogy a fenti probléma csak Firefox és Safari böngészőknél jelentkezik. IE-ben, Chrome-ban nincs probléma. Valami ötlet esetleg valakinek?