Sziasztok!
Nem olyan rég tértem át egy másik sablonra. Egyetlen egy olyan bejegyzésem van, amit jelszóval védek és csak néhányad tudnak oda belépni.
A problémám az, hogy amióta ezt az új sablont használom, azóta ez az egy bejegyzés nem működik. Pontosabban nem lehet belépni mert hiába írom be a megfelelő jelszót és nyomok submit gombot nem történik semmi.
Véleményem szerint a probléma ott lehet, hogy a sablon úgy van megalkotva, hogy minden egyes bejegyzés első karakterét ő kivastagítja és piros színnel jelöli, tehát ad neki egy extra kódot. Tehát ha egy bejegyzés kikerül a főoldalra, akkor minden úgy látja a cikket, hogy a cikk legelső karaktere piros és kivastagított. Nekem ez tetszik, ezen változtatni nem nagyon szeretnék.
Szerintem emiatt az első karakter-beli változtatás miatt nem lehet most belépni sem a jelszó védett bejegyzésbe, szerintem ott lehet valami hiba, de nem tudom hogy mi illetve a megoldást sem rá.
A bejegyzés jelszó védettségét a bejegyzés megírásakor a publish blokkban állítottam be, ott adtam meg, hogy mi legyen a jelszó.
Van esetleg valakinek ötlete?
Módosítás —> Másik jelszó —> Mentés —> Kipróbálás. Amennyiben üzemel, akkor mégegyszer megcsinálva, a régi jelszóval. Ha nem működik, akkor más gond lesz. Pl. wp automatikus újratelepítése.
Szia Győző!
Kipróbáltam amit javasoltál, módosítottam jelszót, de sajnos nem megy, viszont mutatok egy screenshotot:
Ezt látni,az adott jelszóval védett bejegyzésnél. És itt, ha beírom a jelszót és rákattintok a submit gombra semmi nem történik. Nem kezd el tölteni vagy bármi, olyan, mintha meg sem nyomtam volna.
?
Tessék, mano mi a probléma?
Nincs esetleg valakinek ötlete?
Mit keres a forráskód az oldaladon? Azt azért meg kellene nézned…
Bizonyára van egy régebbi mentésed, amikor még működött. Ezt a részt nézd meg benne.
Tegnap beélesítettem az oldalon a twenty ten sablont, és ott működik, tehát most már biztos vagyok benne, hogy a mostani témám okozza a zavart azzal, hogy legyen az kód vagy szöveg vag bármi, az első karaktert kivastagítja pirossal, ezáltal gondolom a kóddal is ezt műveli (gondolom ez lehet legelől) így a kódból nem kód lesz, hanem ilyen értelmetlenség.
Lehet, de nem valószínű -főleg, ha előtte működött is. Amit Moshu barátunk szokott volt mondani (vagyis amit mondani szokott, annak az értelme): az user beavatkozása garancia arra, hogy valamit el is ront.
A sablonszerkesztésnél valami kimaradt, törlésre került, vagy hasonló. Miért nem veszel elő egy korábbi, működő verziót? Vagy töltsd le az eredetit, és csak ezt a részt írassad át. Meg fog az javulni olyan gyorsan, hogy csak na!
Huh, ezt nem hiszem el :blink: A témán be volt kapcsolva egy ilyen funkció: Create Dropcaps
Ezt most kikapcsoltam, és jó lett
Köszi Győző!
Ui: Viszont így meg a cikkeknél nem vastagítja ki az első karaktert Na, ebbe nem halok bele
Sziasztok.
Ehhez a régi topichoz szólnék hozzá, kérdeznék. Levédtem egy oldalamat jelszóval. Eddig nincs is gond, de áttelepítés óta azt csinálja, hogy a jelszó beíráshoz a jelszó mezőbe kattintva nem marad ott a villogó kurzor!!! Így nem lehet beírni a jelszót.
Viszont, ha duplán kattintok a mezőre, akkor benne marad a kurzor, és be is lehet írni a jelszót.
Csakhogy ez így nem normális, megszokott dolog, hogy egy kattintással beteszi az ember a kurzort, és ír.
Valami ötletetek van, hogy mi a gáz?
Köszi előre is.
Ehhez a régi topichoz szólnék hozzá, kérdeznék. Levédtem egy oldalamat jelszóval. Eddig nincs is gond, de áttelepítés óta azt csinálja, hogy a jelszó beíráshoz a jelszó mezőbe kattintva nem marad ott a villogó kurzor!!!! Így nem lehet beírni a jelszót.
Viszont, ha duplán kattintok a mezőre, akkor benne marad a kurzor, és be is lehet írni a jelszót.
Csakhogy ez így nem normális, megszokott dolog, hogy egy kattintással beteszi az ember a kurzort, és ír.
Valami ötletetek van, hogy mi a gáz?
Köszi előre is.