A hozzászólás űrlap-ablak alatt megjelenő HTML-es szöveget szeretném eltüntetni

Végignéztem a cikkeket, de nem találok ötletet, megoldást a kérdésemre.

A miden oldalon megjelenő hozzászólási ablakot szeretném egyszerűsíteni.

Az űrlap-ablak alatt megjelenő HTML-es szak-szöveget szeretném eltüntetni, hiszen a bejelentekezők soha nem használják.Melyik oldalon lehet ezt átírni!

Koszonettel! VSz

[sub:22lpx6j2]Mivel eddig nem jott valsz, megosztom a megoldast. Kozben ugyanis megtallatam…[/sub:22lpx6j2]

[sub:22lpx6j2]Tehat akit zavar ahozzaszolasok alatti “hivatalos kozlemeny”, az itt tudja kivenni a szovegbol.[/sub:22lpx6j2]

[sub:22lpx6j2]wp-includescomment-template.php 1540-es sort kell kivenni[/sub:22lpx6j2]

[sub:22lpx6j2][/sub:22lpx6j2]

[sub:22lpx6j2]Sok sikert![/sub:22lpx6j2]

[sub:22lpx6j2]VSz[/sub:22lpx6j2]

core fájlt szerkeszteni??? :o

Core fájlok átírása nélkül is meg lehet oldani.A hozzászólás űrlapjáért felelős függvény részletes leírása itt található: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/comment_formEnnek alapján:<?php$args=array(‘comment_notes_after’ => “”,‘comment_notes_before’ => “”,);comment_form($args);?>Megadjuk neki, hogy a comment_notes_after üres legyen, tehát az alapértelmezett szöveget felülírjuk a semmivel! Így el fog tűnni a formázásos szöveg.Nem ismerem a sablonodat, de általában a comments.php (->wp-content/themes/sablonodneve/ ) fájlba szokták tenni ezt a comments_form függvényt, így ott lehet paraméterezni!Ha megnézed a leírást, akkor rengeteg argumentum van, ezt így egy array -ben tudod definiálni, vagy felülírni az alapértelmezett tartalmakat.

<?php

$args=array(

‘comment_notes_after’ => “”,

‘comment_notes_before’ => “”,

);

comment_form($args);

?>

Megadjuk neki, hogy a comment_notes_after üres legyen, tehát az alapértelmezett szöveget felülírjuk a semmivel! Így el fog tűnni a formázásos szöveg.Nem ismerem a sablonodat, de általában a comments.php (->wp-content/themes/sablonodneve/ ) fájlba szokták tenni ezt a comments_form függvényt, így ott lehet paraméterezni!Ha megnézed a leírást, akkor rengeteg argumentum van, ezt így egy array -ben tudod definiálni, vagy felülírni az alapértelmezett tartalmakat.

én nem nagyon értek az ilyenekhez. de az előző hsz-ben lévő linket végigbogarásztam… ott meg ezt irja a vége felé:“Source Codecomment_form() is located in wp-includes/comment-template.php.”
na most akkor hogy is van ez a core file-okkal? :slight_smile: