Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy szeretnék egy blogot csinálni. A problémám az
lenne, hogy a legtöbb sablon amit telepítek, nem látszik a föoldalon a bejegyzéshez hozzáadott kép, video, vagy bármi extra dolog, csak a szöveg. Ha belemegyek a bejegyzésbe, akkor persze ott van hibátlanul.Mit tudok csinálni, hogy minden megjelenjen a főoldalon is? Persze tudom, hogy néhány sablon engedi ezt változtatni az admin felületen, de a legtöbb nem.
Mit tudtok ajánlani?
Elöre is köszönöm a segítséget
index php-t szerkezd, cseréld a megfelelő részeket, részletek: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_excerpt
Csak azt nem értem, hogy sok témánál automatikusan ki lehet választani hogy látszódjon a [s:flxyqwk7]full poszt[/s:flxyqwk7] teljes bejegyzés, vagy sem. Számomra ez érdekes, hogy nem lehet egy sima beállítással az összes [s:flxyqwk7]témánál[/s:flxyqwk7] sablonnál elintézni ezt. Nincs erre egy [s:flxyqwk7]plugin[/s:flxyqwk7] bővítmény? Nem értem, hogy miért kell valamit túl bonyolítani.
Ha a 10millió letöltésből csak a tizedük kívánságát beépítenék a wp-be, akkor elképzelhetetlenül hatalmas programrendszer alakulna ki.
Van néhány tucatnyi megoldás, rendelkezésre áll egy rahedli wp-függvény, sablon, bővítmény - így legalább megmarad az egyedi építkezés örömszerző lehetősége.
Esetleg valaki tudna ajánlani erre bővítményt?
előre is köszönöm
erre nincs bővítmény.
de ~10 karakter cseréje miért okoz ekkora problémát? :unsure: