A főoldal megjelenik, de egy menüpontra kattintva az új oldal már 404-es hibát dob

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni az alábbi témában, nemrég kezdtem foglalkozni a WordPress-szel.
Egy itthon üzemelő, internet felé kipublikált Synology NAS-on telepített 4.9.8 verziójú WordPress-en hoztam létre a saját oldalamat, a példa kedvéért: example.hu. Ha böngészőből megnyitom az oldalt, tökéletesen megjelenik hálózaton kívülről és belülről is. Ha hálózaton kívülről használva rákattintok egy menüpontra: ‘valami’, akkor az example.hu/valami/ már nem jelenik meg, 404-es hibát dob. Ha hálózaton belül kattintok ugyan oda, akkor a NAS belső IP címe/wordpress/valami/ URL-en megjelenik az új oldal. Próbáltam már a WP általános beállítások alatt a Honlap cím (URL) mezőben átírni a WordPress cím (URL) (a NAS belső IP címe/wordpress/) helyett a saját domain címemet (example.hu), de semmi változás.
Valakinek van esetleg használható ötlete?
Hálás köszönet előre is!

Pirki

Szia!
Ha a közvetlen hivatkozásokat lefrissíted?

Szia,
Köszönöm szépen a javaslatod.
Az összes közvetlen hivatkozást egyesével lefrissítettem, ki is írja szépen a WP, hogy Oldal frissítve.
Az üzenet mellett lévő, oldal megtekintése gombra kattintva átdob a közvetlen hivatkozás linkre, de ott a 404 hiba fogad… A közvetlen hivatkozás pedig szabályosan jelenik meg.
Még annyi érdekességképpen, nem tudom van-e jelentősége, hogy alapból a HTTP-háttérszerver Nginx, ez esetben írja a 404 A keresett oldal nem található. Ha átállítom Apache 2.2, vagy 2.4-re, akkor 500 Internal server error-t ír.

“Az összes közvetlen hivatkozást egyesével lefrissítettem, ki is írja szépen a WP, hogy Oldal frissítve.”

Ezt úgy értettem, hogy Beállítások->Közvetlen hivatkozások és ott.

Nagyon szépen köszönöm!
Sikerült. :slight_smile:

Igazán nincs mit :slight_smile: