Sziasztok! Van egy gondom és fogalmam sincs mi okozhatja. Ha sima felhasználóként írok hozzászólást az oldalamra, az nem jelentik meg. Admin vagy szerkesztő jogokkal viszont minden gond nélkül működik. Nem a téma hibája mert teszteltem a gyári templettel is és az adminban sem jelenik meg a hozzászólás. Wordpress 3.0 van telepítve. A másik meglepő dolog amit tapasztaltam, hogy időnként a wordpressem át vált angol nyelvűre. Na erre varjatok gombot!
Ez mitől lehet? De mondjuk ez annyira most nem is izgat, viszont a kommentező rész az baromira, ha valaki tud segítsen nekem. Előre is köszönöm…
- Moderációs sorban/spamnél kerested?
- A Beállítások/Interakciónál mi van beállítva (jóvá kell-e hagynod, mielőtt megjelenik? regisztráció nélkül is lehet-e kommentálni? kell-e lennie a kommenternek már jóváhagyott kommentjének? stb.)
A nyelv változása csak bizonyos manőverek után (pl. WP-frissítéskor) jelentkezik, vagy random?
A hozzászólást úgy állítottam be,hogy csak regisztráció esetén lehetséges. Minden más pipát kiszedtem. A nyel változása pedig spontán következik be… :S
Åőő, most lettem figyelmes egy igen érdekes dologra, a felhasználó hozzászólásokat spam ként könyveli el a Wordpress :o, ezért nem jelentek meg. De, hogy miért úgy érzékeli, hogy spam, azt nem tudom… De mindjárt utána járok.
Rájöttem a hiba okára, az Akismet plugin miatt volt az egész. Spamnak érzékel minden hozzászólást, amit nem admin, vagy szerkesztő ír. Gondolom, csak beállítás kérdése a dolog.
Az Akismet tanítható. Kijelölnöd a nem-spam hozzászólásokat és nyomsz egy nem spam-et.
Értem, köszönöm.
Nem tudom, nálam akismet 99.99%-os pontossággal működik,
szóval azért megnéznék én egy ilyen hozzászólást…
Az oldalam négy nap múlva indul, akkor kezdődik az éles tesztelés. Remélhetőleg kevés hiba várható. 
Éppen meg akartam osztani az oldalam linkjét az olvasókkal, de úgy látom az a fórum már lezárásra került. www.demonicplayer.hu
A blogshowba csak akkor tudsz írni, ha már van 20 elfogadott hozzászólásod a fórumban.
Ld. még:
http://forum.word-pr…enyeznel-egyet/
A blogshowba csak akkor tudsz írni, ha már van 20 elfogadott hozzászólásod a fórumban. ;) Ld. még:
http://forum.word-pr...enyeznel-egyet/
Hoppá! Ezt figyelmen kívül hagytam, pedig olvastam. Csak pont ezt az utolsó mondatot nem..:D
Egyébként még mindig gondom van a spam-el. Ha egy új felhasználó ír, akkor addig nem jelenik meg az oldalon a hozzászólása, amíg én be nem állítom, hogy az nem spam. Na meg is van a20 hsz.:D:P
Ha csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást, akkor szvsz ki is kapcsolhatod az Akismetet (v. más spamszűrő plugint), max a Beállítások > Interakciónál beállítod, hogy a két linknél többet tartalmazó hozzászólások menjenek moderációs sorba és annyi.
Értem, köszönöm a tippet, azt hiszem így teszek…
remélem, nem rossz helyre írok
Nekem is a hozzászólásokkal van gondom, mégpedig az, h külső emberkék egyáltalán nme tudnak hozzászólást küldeni, nem fogadja el az ellenőrző kódot. Tegnap jelezte valaki, h akart írni, de nem sikerült, pedig előtte semmi gond nem volt. Több ismerősömet is megkértem, h próbaképp írjanak valamit, de újra és újra kéri az ellenőrző kódot, nem jut el hozzám a hozzászólás. Ha nem vagyok bejelentkezve, az én kódomat sem fgadja. Talán annyira nem vagyok ügyetlen, h 30X elrontom… lehet, h valami beállítást rontottam el?
Remélem, érthető a problémám, és valaki lesz olyan kedves, h segít nekem! Előre is köszönöm!
Milyen ellenőrző kódot kellene megadni? kapcsold ki ideiglenesen azt a bővítményt, és nézd meg, hogy akkor rend van-e.
Kedves Győző!
Arról az ellenőrző kódról beszélek, amit akkor kér az oldal, amikor valaki a hozzászólását el akarja küldeni, ez a kezdetektől így volt, de most valamiért folyton új kódot generál… Szerintem nincs bekapcsolt bővítményem.
Sokat segítene, ha megadnád a használt
- wp verzióját
- sablon nevét
- oldalad url címét
A távgondolatolvasás még nem áll olyan fejlettségi szinten, hogy kitalálnánk, mit és hol kellene reparálni.
Alaphelyzetben a wp nem generál a hozzászólások beküldéséhez kódot.
Rettentően sajnálom, de nem tudom, hol találom a wp verzió számot, pedig nagyon keresem 
az oldalaim: paperika.sajatblog.hu, virágok sablon
és bakeacake.sajatblog.hu -Strange Little Town sablon.
És mindkét oldalnál a kezdetektől kért kódot, nem is gondoltam, h ez nem alap…