Kedves fórumozok!
A bejegyzésből szeretném a dátumot eltüntetni, hogyan?
Köszönöm a segítséget!
a sablonod single.php-jéből töröld ki.
a sablonod single.php-jéből töröld ki.
Ide másolom! Mit töröljek?
single. php.
<div class="post" id="post-">
'
'.__('Pages', 'elegant-grunge').': ', 'after' => '
', 'next_or_number' => 'number')); ?><?php the_tags( '
'.__('Tags:', 'elegant-grunge').' ', ', ', '
'); ?><?php
printf(__('This entry was posted on %1$s at %2$s', 'elegant-grunge'), get_the_time(__('l, F jS, Y', 'elegant-grunge')), get_the_time());
if ( count(($categories=get_the_category())) > 1 || $categories[0]->cat_ID != 1 ) {
printf(__('and is filed under %s', 'elegant-grunge'), join(', ', array_map(create_function('$item', 'return $item->cat_name;'), get_the_category(', '))));
}
_e('. ', 'elegant-grunge');
printf(__('You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.', 'elegant-grunge'), get_post_comments_feed_link());
?>
comment_status) && ('open' == $post->ping_status)) {
// Both Comments and Pings are open ?>
<?php printf(__('You can %1$sleave a response%2$s, or %3$strackback%4$s from your own site.', 'elegant-grunge'),
'', '', '', '') ?>
comment_status) && ('open' == $post->ping_status)) {
// Only Pings are Open ?>
<?php printf(__('Responses are currently closed, but you can %1$strackback%2$s from your own site.', 'elegant-grunge'),
'', '') ?>
comment_status) && !('open' == $post->ping_status)) {
// Comments are open, Pings are not ?>
comment_status) && !('open' == $post->ping_status)) {
// Neither Comments, nor Pings are open ?>
Próbáld ki. Erre gondoltál?
Próbáld ki. Erre gondoltál?
Köszönöm! Nem jó! Ott maradt!
pontosan honnan is?
Ha a bejegyzésekben megjelenő dátumot, akkor az index.php-dban(sablonodban) keress olyasmit,hogy:
természetesen ott nem kubrick lesz
rakd közé,így:
<!-- -->
és figyelmen kívül hagyja
(ha nem jó , vedd ki , könnyen megtalálod)
Köszönöm ! Sikerült! Bár az egész szövegrészt kitöröltem, ha csak <!- írtam, akkor egy maszat ott maradt betűk nélkül!
Köszi még egyszer!
Szép napot!
Talán azért, mert <!-- ide azt, amit nem szeretnél megjeleníteni –>
vagyis: bal kacsasőr felkiáltójel kettő db rövid kötőjel amit nem akarsz látni kettő db rövid kötőjel jobb kacsacsőr
Elnézést, hogy egy kicsikét (nagyon) kezdetlegesen írtam le, de nem biztos, hogy jól látszik mindenkinek (te egy kötőjelet írtál a hozzászólásodban, erről jutott eszembe, lerajzolni meg nem tudom…
)
Köszönöm a pontosítást! De már így megfelel!
Szép szombati napot mindenkinek!