A Contact Form 7 kiegészítéséhez keresek plugin-fejlesztőt

A Contact Form 7 plugin továbbfejlesztésére, kiegészítésére keresnék fejlesztőt.Egy olyan WP alapú site-ot üzemeltetünk, melyen bonyolult űrlapokat lehet elküldeni. A form pedig mint HTML sablon megy ki. A HTML sablon úgy néz ki, hogy az űrlap változói egy HTML táblázatba kerülnek.Pl.Form oldalon:Adat 1: [input 1]

Adat 2: [input 2]Kimeneti oldalon pedig:[table][tr]

[td]Adat 1:[td]

[td]Value 1[td]

[tr][tr]

[td]Adat 2:[td]

[td]Value 2[td]

[tr][table]

Vannak olyan mezőink, amelyeket szeretnénk, ha tudnánk a front-enden, live duplikálni. Azért, mert ugyanolyan típusú adatból több is kellhet. De nem tudjuk számszerűleg meghatározni mennyi.Az egyszerű adatmező duplikáció így nézne ki.Így néz ki alapból:[input field 1] (új input field hozzáadása)

Ezt csinálja:[input field 1]

[input field 2]

[input field 3]

[input field 4]

A lényeg, hogy kimeneti oldalon be kell majd a value kerüljön az e-mail sablonba, pont úgy, ahogy a szülő is bekerült. És szerintem ez a bonyolultabb. Tehát, ha egy táblasorban volt a label, a value, akkor az új hozzáadottnak is így kell működnie.Olyan is előfordul, hogy úgy néz ki egy ilyen beviteli mező, hogy egy táblasorban több beviteli mező van, és ilyenkor komplett táblasort kellene duplikálni.2. példaÍgy nézne ki:[input field 1] [input field 1A] [input field 1B] (új sor hozzáadása)

Ezt csinálná:[input field 1] [input field 1A] [input field 1B]

[input field 2] [input field 2A] [input field 2B]

[input field 3] [input field 3A] [input field 3B]

(persze a számozás lehet folyamatos, csak a példa jobb érthetőség kedvéért írtam így)És úgyszintén az e-mailes kimenet is táblasorokban van, így azt kell tudnia ott is duplikálnia, hogy bekerüljenek az új adatok is az e-mailbe.

A plugintől el is szakadhatunk, mármint, ha nem lehet többet frissíteni, akkor nem. Ha ehhez az egész varázslathoz szükség van új plugin-re vagy másképp történő beépülésre, legyen.A lényeg, hogy a CF7 szerkesztőjében valamiképp megadhassuk, hogy mit kell tudnia majd a front-enden duplikálni, és az e-mail sablonba bekerülhessen az, hogy a duplikálható inputok value-it szedje fel, és az adott minta alapján duplikálja.

Tudna valaki ilyet vállalni? Ha igen, akkor vegyük fel személyesen, emailben vagy telefonon a kapcsolatot.