A bővítmények beállításmódosításainak eredménye nem jelenik meg

Sziasztok!

Még csak nem rég ismerkedem a WordPress-szel és sikerült belefutnom egy hibába, amivel kapcsolatban a segítségeteket kérem.

Röviden azt tapasztalom, hogy amikor az egyik pluginhoz kapcsolódóan módosítok egy beállítást és frissítek, akkor a módosítás eredménye egy másik böngészőben vagy gépen, ahol nem vagyok adminként bejelentkezve, nem jelenik meg.

Ha ezen a másik gépen belépek admin felhasználóként, akkor láthatóvá válik a paraméterváltoztatás eredménye.

Más böngészőkben és más gépen, csak akkor jelenik meg a módosítás, ha bármelyik bővítményt ki- vagy bekapcsolok az admin felületen.

Próbáltam rájönni, hogy a sablon, vagy valamelyik bővítmény okozza a hibát, esetleg valamelyik wordpress beállításom, de eddig nem sikerült megtalálni a megoldást.

Van ugyan annál a szerver szolgáltatónál egy másik független oldalam is, ahová egyenként raktam be a bővítményeket és teljesen más sablont használtam. Egy ideig nem volt gond, de már ott is tapasztalom a hibát.

Nem folyamatosan jelentkezik a hiba, de még nem tudtam meghatározni, hogy pontosan mikor jelentkezik, és milyen munkafázishoz köthető a megjelenése.

Találkozott már valaki hasonlóval?
Mi okozhatja a problémát?

Ha szükség lenne további információkra kérem, hogy jelezzétek.

A segítséget előre is köszönöm!

Adrienn

 

 

 

 

Cache-elés van?

 

Cache pluginra gondolsz?

Igen vagy a szerveren van-e bármi cache modul.