A bejelentkezett postjainak megjelenítése egy lapon.

Sziasztok!A célom az lenne, hogy a bejelentkezett felhasználó postjait -de csak az övét- egy oldalon listázza egy kód, vagy plugin. Tehát a kódnak, vagy pluginnak ki meg kéne néznie ki van bejelentkezve, utána a postjait betöltenie egy oldalra (pagere). Nem szeretném, ha az admin felületre be kellene lépnie, mert abszolút nem illik a designhoz, és macera be/kilépni is a mezei felhasználónak. Szóval létezik ilyesfajta már kész megoldás, vagy kezdhetek phpt tanulni? Várom válaszotok, remélem van már ilyesféle, létező megoldás.Minden jót!

erre keress rá: author.php

csinálsz magadnak a saját sablonodhoz, és már működik is.

http://forum.word-press.hu/topic/2736-a-szerzo-avatarja/page__view__findpost__p__23242ha a szerző avatarjára kattintok,akkor ha van author.php akkor azt 'mutatja' , ha nincs akkor a ' szerző szerinti archívumot '. (mindenképp azt csinálja hogy a szerző bejegyzéseit hozza ki egymás alá. :wink:

nekem ehhez izééé, szóval az aktuális/kérdéses szerző leírása kellene, hogy az megjelenjen, majd alatta a szokásos (listázza a bejegyzéseit = ez megvan, de e felé szeretnék author információkat is kiírni)ugyanez a problémám a a kategóriákkal is. Kateggória létrehozásánál mindig van leírás is, csak nem tudom azt a php utasítását, amivel azt a leírást elő lehetne onnan csalogatni.Valaki tud valamiféle támpontot adni nekem? De ha kész megoldást kapok, az sem baj :smiley:

Hát ő csak egy szimpla ilyen lenne:Code:


thx Efrud!

Köszi szépen, átnézem a leírást épp. Nem találkoztatok, hasonló pluginnal, vagy kóddal? Ha nincs más lehetőségem persze ezt fogom használni -már elkezdtem dolgozni rajta-, de ha valakinek eszébe jut egy ilyen plugin, vagy rövid kód ami pont erre jó, az rengeteget dobna a folyamaton.Minden jót!

Amit én írtam az pont erre jó . Kirakja a szerző avatarját minden bejegyzésének a címéhez , és az avatarra kattintva előjön az adott szerző összes bejegyzése ( legalábbis nálam , eddig minden témámon ) :slight_smile:

Bocsi, látom már nem fogalmaztam tisztán.Szóval A bejelentkezett felhasználó saját, összes postját kéne megjeleníteni egy oldalon, úgy hogy mások ne lássák, hiszen azok az ő bejegyzései. Össze kéne kötni egy kategóriával is, tehát olyan script, vagy plugin kéne mely beteszi egy kategóriába (pl. : privát), és az oldalon megjeleníti azt…Na a kérdés írása közben találtam egy öszvér megoldást, hehe:Helytelenül fogalmaztam, ezért bocsi, de köszi a segítséget!

belépve adminban látja.

Itt a hozzáértőbbek nem látnak ilyen szűrőt?http://codex.wordpress.org/Author_TemplatesOtt középtájt van ilyesmi, ez nem erre vonatkozik? (amire az első post kérdez rá?)

Custom Author InformationSetting Up for Author Information

Keresgéltem, ilyet találtam, érdemes lenne kipróbálni:Plugin: Author Complete Post List Version

http://www.bombolom.com/weblog_en/wordpress/PluginAuthorCompletePostList2-2007-11-06-00-35.htmlEbből az oldalból azt veszem ki, hogy a bejelékező szerkesztőnek mutatja a listát…

Itt találtam: http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=Listing+Authors&sort=

Azután, érdemes még ilyeneket is átböngészni:35 Tips Tricks To Manage and Handle Multi-Author BlogsHitetlen. Erre lekérdezést kéne írni ami megnézi, hogy get current user infobol a username =-e az aktuális post_author-al (vagy valahogy így vannak a függvények… Ezt az egészet egy loop-ba tenni és kész…

bakker, hát nem pont ilyesmivel foglalkozom éppen? :slight_smile: csak Bálint mondókáján nem bírok eligazodni…

Code:

user_levelID); } ?><a href="" rel="bookmark">Nincs találat.


Tyhűűű fiúk lányok!!! Igazán szépen köszönöm!!! Ezer hála!!! :smiley: Na gyorsan ki is próbálom. Kicsit érthetetlenül fogalmazok, szóval bocsi, de nagyon le vagyok már fáradva, meg nyűgösödve… :smiley:

és igen! Grat mano :slight_smile:

Lenne még egy kérdésem… ezt a kódot hova kéne beszúrni? :S :smiley:

Na de most tényleg… Kb erre jutottam eddig…

Code:<?php$author = get_query_var('author');

query_posts("author=$wordpress_usernamer&showposts=16");

if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post();

endwhile; else:

endif;

wp_reset_query();

?>
Valószínűleg hibás persze, de nem ismerem a változókat se semmit annyira, hogy működjön...

Engedélyeztem a php scriptek futtatását az oldalamon egy plugin segítségével.Ez

query_posts(‘caller_get_posts=1&author=1&post_type=post&post_status=publish&orderby=date&order=DESC’); ?>

Szépen kidobja az admin összes postját. Hogyan lehetne a bejelentkezett illető postjait listáztatni csak?Ezzel ki tudom szedni a user nevét…<?php global $current_user;

get_currentuserinfo();echo 'Username: ’ . $current_user->user_login. “n”;Eztzel pedig az ID-techo 'User ID: ’ . $current_user->ID . “n”;Hogyan lehetne betenni az id-t a szám helyett a querybe?