a bejegyzések képei /thumbnail/ nem látszódnak a facebookon

Sziasztok!Olyan problémám lenne, hogy amikor kirakok egy bejegyzést a facebook oldalra, a hozzá tartozó kép/ thumbnail/ nem látsszik, vagyis csak néha. Szóval ebben kérnék segítséget, hogy hogyan oldhatnám ezt meg.Várom válaszotokat, köszönettel:Szűcs László

Próbáld meg ezt a plugint :

http://wordpress.org…like-thumbnail/

Ha tesztelni szeretnéd, nem szükséges likeolni, a Facebook debuggerrel megnézheted, hogy mi lesz az eredmény, csak a címet kell beütni(bejegyzését):

https://developers.f…com/tools/debugHa egy régi bejegyzést likeolsz, amit már egyszer likeoltál és rosszul jelenítette meg a Facebook, azt egy ideig ne likold újra, mert ugyanazt fogod látni - mégha azóta meg is oldódott a probléma -.

Szerintem próbáld meg az un. Open Graph plugint. http://wordpress.org/extend/plugins/opengraph/ Ennek a segítésével szerintem már meg fognak jelenni dolgok. Ebben az irányban kell elindulni vagy a sablonban meghatározni ezeket az open graph metákat, amelyet tartalmazzák, hogy milyen adatokat jelenítsen meg a facebook az üzenőfalra linkelve.

jelenlegi tudásom szerint az oldal head -jéhez hozzá kell adni egy meta elmenetet. /bővebb infó itt/ez történhet plugin útján is persze, de beleírhatod a single.php -ba kézzel is.ami ha jól rakom össze a dolgot valahogy így nézhet ki:

<meta property=“og:image” content="<?php$imageArray = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID), ‘thumbnail_name’ );$imageURL = $imageArray[0]; // here’s the image url?>"/>nem biztos hogy teljes mértékben így van, kicsit ránéztem a témára és ezt hoztam ki. sok szerencsét! :slight_smile:
Open Graph TagsOpen Graph tags are tags that you add to the of your website to describe the entity your page represents, whether it is a band, restaurant, blog, or something else.

An Open Graph tag looks like this:

If you use Open Graph tags, the following six are required:


 • og:title - The title of the entity.

 • og:type - The type of entity. You must select a type from the list of Open Graph types.

 • og:image - The URL to an image that represents the entity. Images must be at least 50 pixels by 50 pixels. Square images work best, but you are allowed to use images up to three times as wide as they are tall.

 • og:url - The canonical, permanent URL of the page representing the entity. When you use Open Graph tags, the Like button posts a link to the og:url instead of the URL in the Like button code.

 • og:site_name - A human-readable name for your site, e.g., "IMDb".

 • fb:admins or fb:app_id - A comma-separated list of either the Facebook IDs of page administrators or a Facebook Platform application ID. At a minimum, include only your own Facebook ID.


More information on Open Graph tags and details on Administering your page can be found on the Open Graph protocol documentation .
<meta property="og:image" content="<?php


$imageArray = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID), 'thumbnail_name' );


$imageURL = $imageArray[0]; // here's the image url


?>


"/>
nem biztos hogy teljes mértékben így van, kicsit ránéztem a témára és ezt hoztam ki. sok szerencsét! :)
Quote:
Open Graph Tags

Open Graph tags are tags that you add to the of your website to describe the entity your page represents, whether it is a band, restaurant, blog, or something else.


An Open Graph tag looks like this:
If you use Open Graph tags, the following six are required:
  [*]og:title - The title of the entity.

  [*]og:type - The type of entity. You must select a type from the list of Open Graph types.

  [*]og:image - The URL to an image that represents the entity. Images must be at least 50 pixels by 50 pixels. Square images work best, but you are allowed to use images up to three times as wide as they are tall.

  [*]og:url - The canonical, permanent URL of the page representing the entity. When you use Open Graph tags, the Like button posts a link to the og:url instead of the URL in the Like button code.

  [*]og:site_name - A human-readable name for your site, e.g., "IMDb".

  [*]fb:admins or fb:app_id - A comma-separated list of either the Facebook IDs of page administrators or a Facebook Platform application ID. At a minimum, include only your own Facebook ID.

  [/list]  More information on Open Graph tags and details on Administering your page can be found on the Open Graph protocol documentation .

Sziasztok!Nekem is az a problémám, hogy facebookon nem jelennek meg a bejegyzéshez tartozó képek. Már nagyon sok plugint kipróbáltam, meta tag-eket is illesztettem a headerbe, de egyik se működött. Ha simán bemásolom facebookra egy bejegyzésem linkjét akkor meg csak a linket mutatja, nincs se kép, se leírás. 1 hónapja még szépen kitette a képeket facebookra, de aztán eltűntek pedig semmit nem állítottam át sehol.Megnéztem facebook debuggerrel 1-2 bejegyzésem és ezt mutatta:[attachment=781:fbdev.jpg]Graph api-ban ez volt: { “error”: { “message”: “An unknown error has occurred.”, “type”: “OAuthException” } }Napok óta keresem a megoldást, de sehogy nem találtam meg.

Hát, kipróbáltam az mindegyik plugint, de nem működnek. Érdekes, hogy az iwiw-en meg kirakja rendesen.

Arra is gondoltam , hogy esetleg a facebookkal van a baj, de a többi hasonló blogok meg szépen ki tudják rakni.

Azt nem értem, hogy 1 héttel ezelőttig normálisan megjelent minden, de utána egyszercsak elromlott.

Ha az oldal head-jébe szeretnél illeszteni akkor a header.php-be illeszd. A single-t akkor hívja a wp amikor egy bejegyzésre kattintasz.

Esetleg elérhetőség? Látatlanba nem könnyű.

igaz van :smiley:

benéztem de a kódot valaki próbálta, működik?