em82
2008. május 6. 11:24
Igyekeztem megtalálni a megfelelő topicot, ill. előtte kerestem is hátha találok rá megoldást, de nem…
Szóval a problémám a következő lenne:
Se bejegyzésnél se pedig komment megjelenítésnél nem jelenik meg “a” 3 pont, pl.: “stb…”. Egy szép kis “space” ("stb ") lesz helyette.
Nem kicsit zavaró…
Ez miért van?
Nem tudom mi miatt történik ez, tippelni sem merek, nehogy vmi oltári nagy blődséget sikerüljön kiböknöm.
Jó lenne, ha ezt sikerülne megoldani.
( Greenleaf 1.0-s témát használok (ill. azt már egy kicsit átalakítottam), nem tudom, hogy ez mennyire fontos infó…)
üdv. és köszi előre is a segítséget:
eM
patai
2008. május 6. 11:29
Nincs beállítva valami autó javítás?
em82
2008. május 6. 11:39
moshu
2008. május 6. 15:23
Hát, hogy a sablon (könyörgök, NEM téma!!!) mennyire releváns vagy nem, azt egyszerű tesztelni: átkapcsolsz egy másik sablonra, és megnézed, hogy abban is ott van-é a bibi. Ha igen - akkor nem sablon-specifikus. Ha a hiba nem jelentkezik más sablonnal…
A WP indulásból “auto-javít”, azaz konvertál egy rakás írásjelet HTML entity-be, pl. a három pontot így:
(hézagok nélkül)
em82
2008. május 6. 17:10
megnéztem másikkal… (na ja, ezzel kellett volna kezdeni…) ott nincs gond.
köszi az infót, megnézem… megbűvölöm ezt a vackot.
A theme az nálam téma… de legyen akkor sablon :)… a magyar wp-változatban meg Kinézetet írtak…de lehetne Séma is, v. “Bőr” is :)…
megnéztem... nincs eredmény...
Végignéztem az összes fájlt, de sehol nincsen az általad írt kód... (space-ek nélkül néztem meg természetesen)...
update 2:
ezt nem értem... most meg végre megjelennek a "3 pontok"... úgy tűnik a skin-csere, pontosabban a visszacserélése segített...
Vmi cache-dolog lehetett... v. wp-press motor vacakolás...
Mindenesetre öröm és bódottá' van, kösz a tippeket !
moshu
2008. május 6. 18:06
eM82 wrote:
megnéztem... nincs eredmény...
Végignéztem az összes fájlt, de sehol nincsen az általad írt kód... (space-ek nélkül néztem meg természetesen)...
Hát azt csak akkó látod, ha forráskódot nézel a már publikált post esetében. Másképp nem. Amúgy a "filter" a wp-includes/formatting.php-ben van.
em82
2008. május 6. 18:51
természetesen a forráskódot néztem.