a 3 pont "..." rejtélye

Igyekeztem megtalálni a megfelelő topicot, ill. előtte kerestem is hátha találok rá megoldást, de nem…

Szóval a problémám a következő lenne:

• Se bejegyzésnél se pedig komment megjelenítésnél nem jelenik meg “a” 3 pont, pl.: “stb…”. Egy szép kis “space” ("stb ") lesz helyette.

Nem kicsit zavaró…

Ez miért van?

Nem tudom mi miatt történik ez, tippelni sem merek, nehogy vmi oltári nagy blődséget sikerüljön kiböknöm. :slight_smile:

Jó lenne, ha ezt sikerülne megoldani.

( Greenleaf 1.0-s témát használok (ill. azt már egy kicsit átalakítottam), nem tudom, hogy ez mennyire fontos infó…)

üdv. és köszi előre is a segítséget:

eM

Nincs beállítva valami autó javítás?

megnéztem s ezek vannak bekapcsolva (sztem kezdetek óta nem nyúltam hozzá. de nincs kizárva, hogy egyszer hajnalban sikerült vmit elállítani :stuck_out_tongue: :D)

• Írási beállítások -> [X] Formázás: Emoticon-ok, pl. smile.gif és tongue.gif grafikus megjelenítése

• Olvasási beállítások -> Oldalak és hírcsatornák kódolása: UTF-8

Ezekre gyanakszom, a többiek ártatlannak tűnnek… :slight_smile:

Hát, hogy a sablon (könyörgök, NEM téma!!!) mennyire releváns vagy nem, azt egyszerű tesztelni: átkapcsolsz egy másik sablonra, és megnézed, hogy abban is ott van-é a bibi. Ha igen - akkor nem sablon-specifikus. Ha a hiba nem jelentkezik más sablonnal…

A WP indulásból “auto-javít”, azaz konvertál egy rakás írásjelet HTML entity-be, pl. a három pontot így:

Code:

& #8230 ;

(hézagok nélkül)

megnéztem másikkal… (na ja, ezzel kellett volna kezdeni…) ott nincs gond.

köszi az infót, megnézem… megbűvölöm ezt a vackot.

A theme az nálam téma… de legyen akkor sablon :)… a magyar wp-változatban meg Kinézetet írtak…de lehetne Séma is, v. “Bőr” is :)…

megnéztem... nincs eredmény...

Végignéztem az összes fájlt, de sehol nincsen az általad írt kód... (space-ek nélkül néztem meg természetesen)...

update 2:

ezt nem értem... most meg végre megjelennek a "3 pontok"... úgy tűnik a skin-csere, pontosabban a visszacserélése segített...

Vmi cache-dolog lehetett... v. wp-press motor vacakolás...

Mindenesetre öröm és bódottá' van, kösz a tippeket !

eM82 wrote:

megnéztem... nincs eredmény...

Végignéztem az összes fájlt, de sehol nincsen az általad írt kód... (space-ek nélkül néztem meg természetesen)...

Hát azt csak akkó látod, ha forráskódot nézel a már publikált post esetében. Másképp nem. Amúgy a "filter" a wp-includes/formatting.php-ben van.

természetesen a forráskódot néztem. :slight_smile: