A 3 legfrissebb cikk kizárása

Sziasztok!

Lenne egy problémám amire nem igazán találtam jól működő kódot, ezért gondoltam rákérdezek hátha van valami jó ötletetek.

Szóval, adott egy főoldal amin kilistáztam a 3 legfrissebb cikket képpel, leedel stb. Közvetlenül alatta pedig a többi cikket szeretném listázni leed és kép nélkül. A kérdés, hogy hogyan tudnám kizárni az első 3 cikket ezek közül?

Az első három cikk megjelenítéséhez a query_post-ot használtam:

Code:

<?php query_posts(array('category__and'=>array(1),'posts_per_page'=>3,'orderby'=>date,'order'=>DESC)); ?>

<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

• <?php the_title(); ?>

<?php the_post_thumbnail(); ?>

<?php the_excerpt(); ?>

• <?php endwhile; else: ?>

<?php endif; ?>

<?php wp_reset_query(); ?>

A lényeg végülis az lenne, hogy az első három kiemelt cikk folytatódjon alul. Tehát ha írnak egy új hírt a harmadik kiemelt lekerül alulra.

Csatoltam egy képet is az oldalról, mivel még csak localon dolgozom rajta.

Ha más módszerrel szerintetek egyszerűbb megoldani a dolgot az is érdekel.

Előre is köszönöm.

Ilyennel már egyszer foglalkoztunk, és az illető akkor sem tudta összehozni :slight_smile:

Egy pillanat, és megkeresem :slight_smile:

A 14-es számú hozzászólásomban ismerettem egy módot, ahogy ezt szerintem meg lehet oldani:

http://forum.word-press.hu/topic/3120-multiloop-vs-lapozas/page__view__findpost__p__26686

Itt változó tartalom lenne, tehát az id-s kiszűrés nem jó, legalábbis ha jól értelmezem a módszered.

Ha más nem marad a kategória alapú query_post de az nem olyan szép. Azért köszi a tippet.

Nem jól érted :slight_smile:

Egy queryvel kikéred az első 3 posztot. Ezeknek az ID-jét rakod el ebben a wpdb->kizarlaktiteket tömbbe.

És utána a második queryvel ezt figyeled.

De, ha nem kell lapozás, akkor offsettel meglehet adni, hogy az első 3 nem kell.

Köszönöm, tökéletesen működik, szerencsére nem kell lapozás, megoldom egy archívum linkel.

Tehát a felső query, amely meghívja az első három cikket:

Code:

query_posts('posts_per_page=3');

és az alsó, amely kizárja az első hármat:

Code:

query_posts('posts_per_page=10&offset=3');

A Codex-ben is benne van :unsure: Bocsi!