7 év magyar WordPress

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) 7 év magyar WordPress című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: 7 év magyar WordPress]

én azóta a csak a partvonalról, de továbbra is követem a magyar Wordpress közösség sorsát. Sajnos néha priorizálnia kell az embernek. Nem fér bele minden a 24 órába. :slight_smile:

Hajrá, még legalább 7 évet a projektnek!

Annak fenntartása mellett, hogy iszonyatosan nagy kudos jár nektek hogy a projektet 7 éve viszitek és hogy egyáltalán létrejött a WP magyar fordítása, konstruktív kritikaként szeretném felvetni, hogy szerintem ez a nyelvezet mára inkább modoros, mint fiatalos. Gondolkodtatok azon, hogy felülvizsgáljátok az irányelveket?

Most megnéztem, 2004 májusában vetődött fel először nekem a WP, 2005 decemberben álltam át (Movable Type-ról, emlékszik még rá valaki? :)) De öregek vagyunk!

Óriási elismerésem Nektek és Neked külön is ezért a 7 évért! Rengeteg időt és energiát áldoztatok arra hogy valamit adjatok a közösségnek, rengeteg oldal és ember köszönheti Nektek a minőségi, gyorsan érkező magyar nyelvű fordításokat.

Én személy szerint nagyon köszönöm a munkátokat és kívánom, hogy a következő 7 évben is legyen elég kitartásotok és kedvetek a megkezdett munka folytatásához.

Röviden:Örök hála a munkátokért :slight_smile:

Gratula a 7 évhez, és köszi a fordításokat! :slight_smile:

Már 3 éve, hogy itt jártak az Automattic-osok? Én is ott voltam, jó móka volt :slight_smile:

Üdvözletem!

Nagyon tetszett Zsolti leírása az elmúlt hét évről. Kívánom, hogy még sok sok ilyen hét év legyen! Én is nagyon sokat köszönhetek nektek mind segítségileg mind fordításilag. Ezért is adok vissza valamit a közösségnek a wp.com honosításával kapcsolatosan.

:slight_smile:

lipilee, a fiatalos nyelvezet a BuddyPressre jellemző, az alap WordPress ilyen neutrális, ebből vagy tegező, vagy magázó irányba tudunk csak mozdulni, és szerintem egyik sem feltétlenül jó. De, szem előtt fogjuk tartani az észrevételed :wink:

Én is köszönöm szépen mindenkinek a munkáját. Sok emberrel ismerkedtem meg az elmúlt években hála a WordPress-nek, már csak ezért is megéri! :slight_smile: Jöhet a következő 7 év!

Én pedig, köszönöm szépen a lehetőséget, hogy csatlakozhattam a WordPress Magyarország Közösséghez, és a fordítói csapathoz!

Látom, a nyelvezet most is, ennyi év után is még kisebb hullámokat kavar, pedig - viszonylag - egyszerű volt a magyarázat: a sok ötvözésnek az lett akkoriban az eredménye, hogy kellően eklektikussá vált a magyar nyelvezet. Volt tegező, magázó, önöző, semleges rész benne. Mindezek mellett túlságosan sok volt az elütés, keveredtek benne az egyes fogalmakra használatos kifejezések.
Az első ténykedésem az volt, hogy a nem tudom akkor hány ezer sornak nekiülni, és teljesen egységes szöveggé kellett frissíteni.

Az teljesen nyilvánvaló volt, hogy arra nincs kellő szabadidő és energia, hogy külön tegező és külön magázó /önöző formulát hozzunk létre, ezért döntöttünk a “semleges” nyelvezet mellett; úgy gondoltuk, hogy a WordPress kellően népszerű, és kellően fejlődik ahhoz, hogy öreg és fiatal egyaránt nagy szeretettel használja. A WordPress-t nem csak személyes blognak használják, hanem üzleti portálig teljes skálán mozog, így megteremthettük a lehetőséget, hogy ezzel a nyelvezettel mindenki elfogadhassa a használatát.

Nem volt kis csata, néha éjszakákon keresztül sistergett a Skype, amíg megegyeztünk egy-egy kifejezés állandó használatában. :slight_smile:

Nagyon-nagy meló volt, és ma már könnyebb ezen egy stílus mentén karbantartani, gondozni, javítani, bővíteni.

Mivel így, 7 év után is gerjeszt a nyelvhasználat némi vitát, különösen köszönöm Patai Lacinak és Lakatos Zsoltinak, hogy bevettek a csapatba, hagytak alkotni, érvényesülni egy külsős laikust.
Nekem hatalmas élmény, büszke vagyok rá, büszke vagyok a WordPress-re, büszke vagyok arra, hogy részese lehettem, részese vagyok ennek a világvezető rendszernek a magyarországi elterjedésében!

Sziasztok! Üdvözlöm a Régi-Új-WordPress Csapatot!!!

Egy olyan kérésem, kérdésem lenne hogy amennyiben van és lenne egy Regény Synapsysom hova fordulhatok vele? kihez ? és eléggé sűrgős lenne mert a benne leírtak miatt nem tudom mennyire vagyok bíztonsagban?Jogi fedezet is kellene, a kézirataimat kinél helyezhetem letétbe amíg megszületik elektromos formátuma a műnek?

Vallaljátok-e az esetleges kiadatást?

Milyen programok kellenek hozzá?

Hová tölthetem fel ha kész van?

Tudtok-e ajánlani ERDÉLYI biztonságos segítséget!?Kontaktszemélyt?

Tisztelettel és üdvözlettel:

Csonta Zsuzsanna Anna
#OKNYOMOZÓ-RIPORTER#
#EX-WORDPRESSES-RECEPCIÓS#
#teljes-hirzarlat-W.-A.-es-ugy-MIATT#