502-es hiba üzenet WP 2.8.4.hu telepítese után

Sziasztok,Most ismerkedem a WP-vel, és olyan problémám támadt, hogy miután feltöltöm a szerverre a fileokat, nem tudom elérni a /wp-admin/install.php filet, helyette azt írja ki hogy “HIBA - 502 A PHP script tullepte a maximalis futasi idot!” . Mindezt az ultraweb szerverén sikerült összehoznom. Ha bárkinek van bármi ötlete, mi lehet a gond, kérem írja meg!

Köszönöm!

TamásKorábban és most is PHP-Nuke működik az UW szerverén.

Sajnos az ilyen ingyenes tárhelyeken nem mindig fut megfelelően a WP. Itt is a probléma, hogy túlzottan le van korlátozva az UW, ezért az alap szkriptek sem futnak le.

Köszönöm a gyors választ,reméletem, hogy nem ez lesz.

Esetleg tudnátok javasolni olyan webszervert ami ingyenes es jól használható?

(ha nincs reklámcsík az sem baj)

Sajnos az ingyenes tárhelyekben nem vagyok otthon.

Azért, köszönöm a segítséget, megkérdezem az UW-t, lehet e tenni valamit!

Ingyenesek közül talán még a 000webhost.com a legnormálisabb…legalábbis amihez nekem közöm volt. Ami idegesítő benne, hogy az automatikus frissítés felejtős, ftp-n tudsz csak frissíteni. Vagy legalábbis én nem tudtam rendesen belőni a dolgot :slight_smile:

Sziasztok,újra segítség kellene. Próbálom beüzemelni a WP-est a 000webhost.com on, de az install.php behívásakor mindig hiba üzenet jelentkezik. Bár, sztem jól adom meg az adatokat, mégsem működik valami. a Msql host viszont nem egylértelmű, az Account Details-ben mindig mas jelenik meg host-ként ha egyéltalán az a host amire hiszem. Esetleg meg tudnátok írni, mi a 000webhost mysql host elérése?'Balou' wrote on '2009-09-08:
Ingyenesek közül talán még a 000webhost.com a legnormálisabb...legalábbis amihez nekem közöm volt. Ami idegesítő benne, hogy az automatikus frissítés felejtős, ftp-n tudsz csak frissíteni. Vagy legalábbis én nem tudtam rendesen belőni a dolgot :)

A mysql host is jo, most már biztos, el nem tudom képzelni mi a baj.

Egy kitöltött wp-config.php -t . ha tudnátok mutatni, az talán segitene nekem.

megtaláltama hibát, csak figyelmetlen voltam es a msql linkben volt egy plusz aposztróf…

Tom ennek mindd örülünk, de légy oly jó ne idézgess feleslegesen. Fölösleges és zavaró -számomra kifejezetten-.