500-as hiba leginkább csak az adminban

Sziasztok,

Nekem az lenne a problémám hogy a Wordpress által hajtott oldalam 500-as azaz Internal server error-t kűldözget,állandóan.

Néha-néha a publikus részben is előjön,de a leggyakrabban(99,9%) az admin oldalon találkozok vele.

A webhosting céggel(Web-Server Kft.) már beszéltem,náluk minden rendben,többször is ellenőrizték így csak nálam lehet valami,de nem tudok rájönni hogy mi.

Ha valakinek lenne őtlete kérem ossza meg velem.

Előre is köszönöm.

UI.: A WP 3.4.2-t használok.

Az okát leginkább a hibanaplóból lehet kideríteni. Tehát meg kellene nézned a szerver hibanaplót (vagy error log, ha angol).

(Egyébként érdemes átfutnod ezt a topikot: http://entity.hu/tarhely/5129-web-server.html)

dehát miért 342, amikor 351 a legutóbbi???

Azért 3.4.2-t használok az egyik oldalamon mert a sablon ami fent van nem működik jól a legfrisebb verzióval.

De egy másik oldalam pedig azzal űzemel és ott is az a helyzet.

Azóta ujból rászoltam a szolgáltatóra és azt írták hogy utána néznek.

(Kíváncsi leszek rá.)

nem akarom tudni milyen sablon az, ami egy wp frissítést nem bír ki! :slight_smile:

Nem lehet olyan sok hiba abban a sablonban. Érdemes lenne át nézni a kódját, ha kell javítani és feltenni az új wp-t.

A Sablonban a csatolt képben a bekeretezett rész nem működik és sajnos gőzöm sincs hogy mit kellene benne átírni vagy javítani,pedig WP 3.5 kompatibilis.

Szia!

az 500-as hiba általában azért van mert valami súlyos hibád akadt és ahogy már fentebb is írtak az error logot nézd meg… vagz kapcsold be a wp error logot …