5 nyelvű oldal főoldal probléma

Sziasztok! Kezdő vagyok, régóta keresgélek választ és próbálkoztam, de nem találtam megoldást az alábbi problémára, hálás lennék egy segítő tanácsért.
Készítettem egy ötnyelvű oldalt, ahol az angol az alapértelmezett nyelv. Azonban ha a nyitóoldalra megyek, vagy a honlap címén, vagy a főoldal menüponton keresztül, átirányít egy nem létező (/?page_id=1234&lang=hu_HU - és ezzel nyelvet is vált) oldalra, és ezen semmilyen módon nem tudtam változtatni. A probléma csak az angol nyelvnél áll fent, amint nyelvet váltok a főoldal az adott nyelven megjelenik. Babráltam a permalinkkel, új menüpontot tettem fel, új főoldalt, de sajnos nincs egyéb ötletem. Egyébként csak a menüpontok vannak lefordítva a főoldalon. Sejtem, hogy valami banális hiba lehet, de rutintalan és kialvatlan versenyző vagyok. :))

Elég sok többnyelvűséget biztosító bővítmény van WordPress-hez, szóval először azt kellene leírnod, hogy melyiket használod.

Szerintem csak a bővítmény beállításnál van valami rosszul (vagyis úgy, ahogy az neked nem megfelelő), azonban azt teljesen kezdőként állítgatni nem nagyon javasolnám, mert láttam már olyat, hogy az ügyfél elrontotta, és szétesett az oldal.

De a leírásod alapján a menü linkeknél is lehet a hiba. Azt meg tudod csinálni úgy, hogy kitörlöd a jelenlegi menüdet, és újra hozzáadod egyesével az összes menüpontot.

Jajj, igen, szóval Polylang a bővítmény.
Köszönöm a tanácsot, elölről megcsinálom az egészet, hátha…