404 hiba

Megoldási javaslatokat várok az alábbi problémára. Legfrissebb wordpress verzió ColorMag sminkkel. Teljesen rendben működött eddig. Az alábbi problémát tapasztalom pár napja. Az egyik oldalt megjelenését rendszeresen időzítem. Eddig semmi probléma nem volt. Most minden oldalt a 404 oldalra irányít át és csak akkor jön helyre, ha a wordpress alaprendszer legutóbbi frissítését újra futtatom.

Szia, használsz vmilyen cache plugint? Próbáld meg üríteni a cache-t és utána nézd meg.

 

Köszönöm, ez jó ötletnek tűnik, mert használok cache plugint.

A cache nem jött be. A probléma valószínüleg egy bizonyos bővítmény frissítéséhez köthető. Eddig még nem derült ki, hogy melyik a bűnös.

Akkor azokat egyesével kapcsolgasd ki és hamar kiderül melyik a ludas. Sok bővítményt használsz? Dobsz egy linket, hogy meg lehessen nézni a hibát?

Köszönöm az ötleteket. A rejtély nem oldódott meg, de a probléma igen. Próbálkoztam korábban a bővítmények egyesével kapcsolgatásával, éppen 11 várt frissítésre, de akkor két bővítmény frissítése után is megjelent a hiba. Most újra elkezdtem, de már 12 frissítéssel. A Colormag smink frissítése volt a legfrissebb, azt tettem fel leghamarabb, majd aztán sorba egyesével az összest. Persze mindegyik után ellenőriztem és mentettem az adatbázist és a bővítményeket. És láss csodát végigmentem az egészen hiba nélkül. Most már csak arra tudok gondolni, hogy a smink frissítés oldotta meg a dolgot, de igazából nem tudom.