404-es oldal

Sziasztok,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet 404-es oldalt készíteni?

Mert akármilyen nem létező címet írok be, akkor ennyi jelenik meg: “Nincs bejegyzés.” És mindez a Hírek, Frissítések főoldal alatt. Viszont ha beljebb megyek, mondjuk http://valami.hu/letoltesek/mp3/nemletezooldal/, akkor visszaugrik a Hírek, Frissítések főoldalra, és ugyanúgy “Nincs bejegyzés.”. (Nem tudom, mennyire érthető? :)) Tehát az index sablonban az endif előtti szöveget írja ki. Viszont olyan kedves szolgáltatóm van, hogy van egy listája, ahova be lehet illeszteni, hogy a különböző hibaoldalak helyett milyen oldal jelenjen meg. Készítettem is egy 404-es oldalt (http://valami.hu/404/) és megadtam, hogy ez jelenjen meg, viszont továbbra is a “Nincs bejegyzés.” jelenik meg. Mi a teendő ilyenkor? Mert tényleg csak az zavar, hogy a Hírek, Frissítések cím látható… Ha az nem lenne…

Szia!

Ha minden igaz van a sablonodban egy 404.php. Nyisd meg egy szerkesztőben, beleírhatod, amit szeretnél.

de ha jól emlékszem, létezik erre valami plugin is

Google: 404 plugin for wordpress…

én kipróbálnám! :slight_smile:

Köszönöm szépen a segítséget. Tényleg van egy 404.php a default stílusban, úgyhogy azt átmásoltam az általam használt stílus könyvtárába, és működik! Köszi! :slight_smile:

gzs wrote:

Szia!

Google: 404 plugin for wordpress...

én kipróbálnám! :)

Szervusz gzs!

Istenke hozott! Ez gyönyörű entrés volt! Meg ne lépj a Fórumról - ilyen kellemes, segítőkész emberkékre van szüksége minden Közösségnek! :)

Tényleg, vicc nélkül.

hm, az nem úgy van, hogy ha rossz oldalra lépek, akkor a kezdőlapra dob?

vagy ez csak nálam működik?

nem. csak Nálad. :slight_smile:

mano wrote:

hm, az nem úgy van, hogy ha rossz oldalra lépek, akkor a kezdőlapra dob?

vagy ez csak nálam működik?

Ha nincs 404 - akkor a kezdőlap.

perszehogy, hát sejtettem én.

Nálam nem volt 404, és az index.php-ban az utáni -t írta ki.