324-es hiba. Kérlek segíts, ha tudsz!

A Wordpress oldalam szerkesztésekor egy új problémával találkoztam.

Bármit akarok változtatni, a frissítés gomb megnyomásakor a következő hibaüzenet jelenik meg, és nem enged semmilyen beavatkozást.

Hiba: 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): A szerver adatok küldése nélkül lezárta a kapcsolatot.

Azaz érdekes, hogy ha simán csak meg akarom nézni az oldalt, az" oldal megtekintése" gombbal megtehetem, de az "előnézet" gombra kattintva ugyanez az üzenet jön be.

Beszéltem a szerver műszaki szakemberével, Ő azt mondta, hogy a WP-vel lehet valami, mert a szerverrel semmi gond nincs.

Ha találkoztál már ezzel, kérlek segíts!

Köszönöm.

Endre

Üdvözöllek!

Az szerveren vagy elrontottak valamit, vagy soha nem is működött megfelelően. Ha a domain név regisztrálva van, a gép ping-re válaszol, a http kérések fogadására szolgáló 80-as port nyitva, csak éppen nem ad semmiféle választ akkor Magyarán a hiba a szerverrel van és nem a wordpressedben. Ha ez fenn áll, nyugodtan verd az asztalt a szolgáltatódnál! Ha meg nem javítják a hibát: Szolgáltató csere!!

Egyébként fel sorolhatnád milyen bővítményeket használsz és adhatnál egy hivatkozást a honlapodhoz hátha okosabbak lennénk valamennyivel : )

Ennyire nem egyértelmű a dolog. simán lehet egy rossz sablon vagy bővítmény miatt akad meg valami és azért nem küld a server vissza semmit.

A webserver naplóját kellene megnézni a hiba előfordulásakor, ott nyoma van annak, hogy miért pont ez a hibaüzenet lett a futás vége és pontosan mi váltotta ki…