3 oszlopos téma beállítása

Hali!Először is bocs, ha esetleg már leírtátok valahol a megoldást, de átrágtam magam majdnem az egész fórumon és nem találtam ehhez hasonló kérdést. Szóval a problémám az lenne, hogy adott egy téma http://wordpresstemplates.name/summer-clubbing-free-wordpress-template/ amit be szeretnék tenni. Viszont nem tudok betenni jobb oldalra se widgetet se semmit, egyáltalán. Próbáltam már megjeleníteni többféle módon, de mindig zsákutcába futottam, így lassan kezdem feladni a reményt. Köszi előre is!

Menéztem neked a sablont localhoston, nekem működik minden. Miután kiválasztottad a widgeteket rákattintottál a változtatások mentése gombra? Változtattál valamit a sablonon?

En is megneztem, nekem nem mukodott, csak buheralas utan. De ugy nem lett szep :S Probald ezzel:

http://www.synthtopia.com/content/2008/06/25/free-clubbing-wordpress-theme/


'Efrud wrote:

Menéztem neked a sablont localhoston' date=' nekem működik minden. Miután kiválasztottad a widgeteket rákattintottál a változtatások mentése gombra? Változtattál valamit a sablonon?[/quote']

Szia! Én is localhoston nézem. Igen, változtattam a témán, vagyis csak a feliratokat, de parancsba biztosan nem nyúltam bele. A biztonság kedvéért sablont változtattam, azután letöröltem és visszatettem, és mutatja is adminban, hogy ott vannak a widgetek a jobb oldalsávon, de ha befrissítem az oldalt, akkor nem látom(Esetleg megnézem neten, lehet hogy az én localhostomban van a hiba).


Kratka wrote:

En is megneztem, nekem nem mukodott, csak buheralas utan. De ugy nem lett szep :S Probald ezzel:


http://www.synthtopia.com/content/2008/06/25/free-clubbing-wordpress-theme/
Köszönöm szépen, ezzel tényleg megy :) . Örök hálám!

Mik vannak, hibás sablonok. Ilyet… Nekem itt volt a gépemen én is onnan töltöttem ahonnan Kratka mondta. Hát ha nem jött volna én se jövök rá mi a baja a tiednek.


'Efrud wrote:

Mik vannak' date=' hibás sablonok. Ilyet.. Nekem itt volt a gépemen én is onnan töltöttem ahonnan Kratka mondta. Hát ha nem jött volna én se jövök rá mi a baja a tiednek.[/quote']

Egyébként ha jól látom, akkor csak a footer.php különbözik, ez is ilyen base64 vagy milyen kódolású szponzor sablon...na de nekem ez kell:mad::).

Ügyeskedett valaki azzal a sablonnal, mármint a kódolással, csak nem jól tette így más issza meg a levét. Jelen esetben te.


'Efrud wrote:

Ügyeskedett valaki azzal a sablonnal' date=' mármint a kódolással, csak nem jól tette így más issza meg a levét. Jelen esetben te.[/quote']

Sajnos. Na viszont még az lenne a problémám, hogy amikor leveszek minden widget-et jobb oldalról, akkor valamiért ott marad egy categories és egy blogroll doboz, de idáig nem nagyon találtam, hogy mi a forrása.