3.6 menü kezelésnél akadozás

Üdv!Szeretnék érdeklődni, hogy aki már 3.6-ra frissített, azoknál nem akadozik az admin/megjelenés/menü rész? Én amikor betöltöm azt a részt vagy mentem a menü módosítását, akkor 20-30 másodpercig csak a 4 irányú nyilas kurzor ikont mutatja és nem reagál semmire. Ezt két külön szerveren is produkálta egyformán, tehát nem a terheltséggel lesz a probléma.Ti nem tapasztaltatok ilyesmit?

Szia!Kipróbáltam pár helyen, de nem tapasztaltam ilyesmit. Kb 2-3 sec alatt menti a módosítást kb mint eddig.Nálam egyelőre nem jött ki ilyen várakozó “effekt”. Majd még nézegetem más oldalaknál is.Ü: András


Köszi. Nálam továbbra is fenn áll. Lehet valami plugin, bár nincs sok ami mindkettőn fent van. Frissítem majd a többit és el fog válni. Köszi még 1x a visszajelzést.

az biztos, hogy a login pluginekkel gond volt, szerintem kapcsolgasd ki a pluginjeidet és mikor megszűnik… na akkor annak az új verziójára várj még pár napot! :slight_smile:

Közben azon gondolkoztam, hogy lehet-e a probléma oka az adott menüben lévő 120 elem? :smiley: Lehet kicsit alul optimalizálták ezen részt. :stuck_out_tongue: