Tisztelt Fórumozók!
Lefrissítettem 3.1-re a wordpresst. Frissítettem az adatbázist is, minden működött. Annyi hibát vettem észre, hogy akármelyik bejegyzésre kattintok, akár read more formában vagy csak simán meg akarom nyitni, visszadob a főoldalra és az url-be beteszi a 404-et. Van valami ötletetek? .htaccess is fent van, a security scan nem talált hibát, a CHMOD is korrekt + az adatbázis figyelő sem jelez semmilyen hibát. Mi lehet a gond? (Super cache-t direkt letiltottam, töröltem a cache fájlokat is, nehogy véletlenül bezavarjon)
Előre is köszönöm
Gábor
Adatok: Wordpress 3.1
Téma: Graphene
Fontosabb pluginok: wp supercache, wp minify
Nevezd át a .htaccessed és permalink struktúrát álltítsd be újra, és mentsd el 
Kedves DjZoNe!
Köszönöm a segítséget. Hogy érted hogy nevezzem át? mire? Most ez a neve: .htaccess
A Permalink struktúrát is elmentettem már: /%year%/%monthnum%/%day%/%category%/%postname%/
Még annyi + információ, hogy a legutolsó (tehát a legfrissebb) Bejegyzés működik. lapozni is lehet. Magukat a bejegyzéseket nem lehet megnyitni kivéve az a legfrissebbet.
Közvetlen linkek beállításai - Alapkategória: ékezetes szó lett beírva
3.1 frissités után ezek a linkek nem elérhetőek.
kiszedi a rendszer az ékezetes betüket igy a link 404 lesz.
Hogyan lehet ezt megszüntetni?
Köszönöm a segítséget!
Annyi még, hogy nem a gyökérkönyvtárban van a WP.
Közvetlen linkek beállításai - Alapkategória: ékezetes szó lett beírva - ezt töröltem így a 404 hiba oldalak megszűntek.
Ez lenne a megoldás?
Vagy valami más?
Persze, hogy ez volt a hiba. meg is szűnt, amint az okát megszüntetted. 
De így most megváltozott a régi link, így most az ékezetes verziós linkek valahová be volt rakva, akkor mostantól nem elérhető?
3.1 alatt már nem lehet használni az - Közvetlen linkek beállításai - Alapkategória: ékezetes szót?
Alapkategória: ékezetes szó - ennek igy akkor semmi értelme, nem kell nincs is értelme használni?
Nekem tudtok segíteni? Mi lehet a hiba:
/%year%/%monthnum%/%day%/%category%/%postname%/
Nincsenek ékezetes karakterek 90%ban. Néhány Japán van de főleg ékezet nélküli postok. Ha a segítséghez kell a blogom linkje elküldöm privátba annak aki kéri. Előre is köszönöm
Sajnos továbbra sem sikerült megoldani a problémát. Van valami ötletetek?
Keress rá itt a Fórum keresőjével: karakter megjelenés, karakterhiba, ékezetes stb. kulcsszavakkal… 
Keresgéltem de sajnos semmi hasonló!
Létezik hogy valamit elrontottak a 3.1-ben? A Kategória a ludas. /%category%/ <-- ha ez bent van, akkor a legfrissebb bejegyzést kivéve az összes 404-re dob ki. A Kategória space, ékezet, speciális karakter, miegymás nélküli.
Letöröltem az egészet. Felraktam egy teljesen üres wordpress-t. Csak a wp-configot hagytam meg és az adatbázist. Sokkal gyorsabb most az oldal, kétszer is meggondolom mit rakok rá fel:) Viszont a kategória továbbra sem működik. Pedig jó lenne mert így minden linkben benne lenne a “Japan” szó pl.
Én feladtam, nem használok ékezetes kategória beállítást, mert ha van akkor nem jó.