256MB memória limit mégsem elég a memória

Php.ini-ben 256MB-s a max memória limit mégsem megy. Fatal Error-t ír ki. Mitől lehet ez? Másik hoston meg működik ugyanezzel a php beállítással.

De hát te magad is megírtad a megoldást: MÁSIK HOST

A másik hostról szándékozok költözni az újra, amin a probléma fennál.

A másik host csak a költözés végéig lesz elérhető

Hali. Nos akkor mégegyszer: beállítod a memórialimitet és még mindig több memóriát követelő memory limit exeeded hibaüzenet, vagy pedig valami más? (azért 256MBnak elég sokmindenre elégnek kéne lennie :slight_smile: ) Ha nem megy 256-al, akkor próbáld kevesebbel (lehet, hogy a felhasználódra limitálva van. (kérdezd a supportot))

Igen. A szabványos memori limit hiba. PHP infó fájlt feltöltöttem a szerverre és ott a memori limit 256MB. Így adta a szolgáltató.

A régi szolgáltatómnál jelenleg működő oldalam memória limitje is ennyi és hiba ott mentesen fut.

Az új hostra egy szűz wordpress 2.9-t raktam fel (minden módosítás nélkül). Később ha megoldódik ez a giond alámásolom az adatbázist.

esetleg define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');-t is írd be a wp-configodba

Hazudnak mint vízfolyás. Múltkor olyannak adtam ki magam direkt mint aki nem ért hozzá, most had ne említsem hol, és nekem is ilyet mondtak, aztán lehullt a lepel és máris nagyobb lett az a limit.

yaah, supportot nem is mondtam, azt hittem már kérdezted őket :o

Php infó fájl csak nem hazudik. Vagy tán azt is át lehet verni valahogy?

Kiderült a turpisság! A php.ini-ben a 256MB nem az nem 256MB, hanem 266000 bytes. De a “256M” az igazi 256MB ami 25610241024 bytes!

no akkor megynyugodthat mindenki :slight_smile:

erre nem is gondoltam, lévén amit adtam is:

define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');