2010 Weaver Primery Widget Area probléma

Miután updateltem a NextGen galéria plugint 1.9 környékér a jelenlegire, 2010 Weaver sablonnál a Primery Widget Area rész nem jelenik meg a nyitóoldalon.

Ha bejegyzésre vagy statikus oldalra kattintok, akkor látszik.

A sablont is frissítetted? A widget-ek résznél nincs külön kezdőlaphoz való?

A nyitóoldalnak van beállítva külön sablonminta?

NextGen kikapcsolása után megjelenik a widget area a nyitóoldalon?

“A sablont is frissítetted? A widget-ek résznél nincs külön kezdőlaphoz való?”

A sablon a legfrissebb, nem jelez frissítést.

Nem látok olyan lehetőséget, hogy külön kezdőlap widget elrendezés lenne.

“NextGen kikapcsolása után megjelenik a widget area a nyitóoldalon?”

Igen.

Korábban is egy jó ideig azért használtam a nextgen 1.9-et, mert frissítés és magasabb verziószámnál részben eltűntek a nyitóoldali primary widget area widgetek, illetve akkor még az a probléma is fennállt, hogy a régebbi galériákat nem értelmezte az átalakított nextgen.

Most már értelmez mindent visszafelé, ezért mertem frissíteni végre, de ez a widget eltüntetés a nyitóoldalon (bejegyzések oldal) érdekes.

Ellenben nem tudom releváns-e, egy best sites banner az megjelenik, mai igazából nincs a widgetek között és add free stats feliratatl felváltva jelenik meg, majd elvisz arra az addfrestats.com oldalra.

A “2010 Weaver” sablon kb. 2013 márciusában volt utoljára frissítve és már nem támogatott.

A NextGen v2.0 2013 júliusában jelent meg és inkább a “Weaver II” sablonnal kompatibilis.

Talán érdemes lenne frissíteni a sablont “Weaver II”-re (ha a NextGen v2.0-t szeretnéd használni).

http://weavertheme.com/upgrading-from-original-weaver-to-weaver-ii/

Igen, logikus, habár a nagyközönség eléggé kötődik a jelenlegi sablonhoz.

Azért az olvasók inkább a tartalomhoz kötődnek, és túl fogják élni, ha másik ruhában látják a királyt. :slight_smile:

Különösen igaz ez akkor, ha modern, gyors, energiatakarékos, felhasználóbarát sablonra cseréled a régit.

Hoppá, nem is figyeltem, a baloldali “Primary widget area” a nyitóoldalon nem eltűnik hanem becsúszik az utolsó bejegyzés alá alant.