Sziasztok!
Most ismerkedem a wp-vel, és minden tekintetben nagyon tetszik!
Viszont a következő problémára nem találtam megoldást, remélem, Ti segíteni tudtok ebben.
Az én esetemben két felhasználó is ír bejegyzést a wp-be, csak azt nem tudom beállítani, hogy az egyik csak egyik oldalba tudjon bejegyzést írni, a másik felh. pedig csak a másik oldalba írjon bejegyzést. meg lehet ezt egyáltalán oldani?
remélem érthetően fogalmaztam:)
Előre is köszi,
üdv
vicsabi
mit értesz oldal alatt?
Amikor a felhasználó szerkesztőként belép az admin felületre, az írás menüpont alatt 3 lehetősége van: bejegyzés, oldal, link.
A bejegyzés írásakor szeretném azt beállítani, hogy valamelyik előre létrehozott oldalon jelenjen meg a bejegyzés.
A fórumban találtam uezt a kérdését csak a válasz linkre kattintva nekem nem jelenik meg semmi: http://forum.word-press.hu/topic/183/pagere-szeretnek-postolni/
Remélem így már érthető, hogy mit is szeretnék:)
köszi előre is
üdv
vicsabi
Oldalon nem lehet bejegyzést létrehozni, ez a két fogalom így üti egymást. Amúgy abban a topikban az oldalhoz való kommentelésről van szó.
ez nem teljesen igy van, mert sajat looppal, template-tel oldalon tudok listazni bejegyzeseket…
Persze, pont ezt szeretem a WordPress-ben
Bármit lehet vele.
najo, de szerinted ő ilyet akar, mikor az alapfogalmakkal sincs tisztában?
Lehet hogy ilyet akar, csak még nem tudja.
najo, de szerinted ő ilyet akar, mikor az alapfogalmakkal sincs tisztában?
Köszi Zoli, sikerült megoldanom egy korábbi fórum bejegyzésed alapján.
Charile köszi neked is, majd elvégzek egy gyorstalpaló alapfogalmakkal foglalkozó wp tanfolyamot
. Te már biztos profi vagy, de én még 2 napja sincs foglalkozok ezzel.üdv
Ugyan, ne vedd zokon, mindenki volt kezdő a témában. De ez csak egy állapot, sok olvasással orvosolható 
Hali!
Megoldást is leírnád?(engem is érintett a dolog és elnapoltam a rögtönmegoldhato dolgok után mert ezekből is van elég:) )
Előre is köszi!
Megoldást is leírnád?(engem is érintett a dolog és elnapoltam a rögtönmegoldhato dolgok után mert ezekből is van elég:) )
Előre is köszi!
Kedves hgrg!
Annyit tudok segíteni, amennyit nekem itt a fórumon.
Vagyis: nézd át a dokumentációt,
vagy használd a google-t,
vagy kérdezd bátran charlie-tól az alapfogalmakat. (én most tanulom :) )
Ha ez meg van, akkor te is meg tudod csinálni.
Egyébként admin jogot kell adni és a beállításoknák a bejegyzés írása előtt át kell állítani, hogy melyik oldalba kerüljön be.
Csak az alapfpgalmak kedvéért: oldal = oldal, bejegyzés= bejegyzés
üdv
Kedves vicsabi!
Köszönjük, hogy mégiscsak leírtad, hogy miként jutottál eredményre! 
Az előbb Patai Laci is leírta, hogy nem kell mindent zokon venni; tudod, megsértődni nagyon könnyű, mert az nem igényel különösebb teljesítményt.
Na, de megbocsájtani, elnézni, tudomásul venni…?
Szóval, gyere gyakran, kérdezz bátran, legfeljebb nem tudjuk megoldani…

Viccet félretéve: Ne add fel az első nehézségnél, ne morgolódj, ne hadakozz - blogolj, fórumozz! 
Első körben:köszi, hogy leírtad.
Másodszor: gondoltam ha már egyszer utánajártál le is írod… mert ez a fórum lényege elvileg, hogy ha neked idődbe telt,hogy megtaláld a megoldást akkor leírod, hogy másnak már flottul menjen. Persze van egy keskeny sáv amibe a triviális dolgok tartoznak és ezen lehet veszekedni, hogy mi is az ami magától értetődő, de szerintem felesleges. Mégegyszer köszönöm a megoldásod, de tényleg nincs értelme morcoskodni. Örülök, hogy itt vagy és használod te is a Wp-t