Hello!
Szeretnék a jelenlegi domainhez beállítani még egy domain nevet, de úgy hogy mindkét címen elérhető legyen a weblap.
Nagyjából sikerült is csak az a baj hogy a második néven csak a www.xy.hu jelenik meg és a további url-ek címe nem, akárhova kattintok.
Ha nem lehet megoldani úgy is jó lenne ha a mostani www.1xy.hu helyett az alapértelmezett a www.2xy.hu lenne és a www.1xy.hu át lenne irányítva a www.2xy.hu -ra.
Hogyan lehetne ezt megoldani legegyszerűbben?
A domain-mapping plugint nézegettem nemtom az jó lenne hozzá?
Köszönöm a segítséget előre is!
Mármint 2 domain és teljesen azonos tartalom? Semmiféleképpen nem ajánlom. Az egyiket irányítsd át a másikra és egy domain-en csak 1 tartalom legyen. (Ha 2 domain, ugyan az az oldal, akkor az duplikáció és a keresők büntetik ezt, nem lesz rendes forgalmad.)
Köszönöm a tanácsot!
A domain név cserében tudnál segíteni?
Nemtom gonde de a mostani domain név alatt van egy aldomain is az maradhat a régi…
A WordPress cím (URL)átírása után nem nagyon működik…
hm, hát én továbbra sem feltétlen értek egyet syska mondandójával, tapasztalatom szerint már a google sem úgy kezeli ezt a dupla domain dolgot mint régen, hiszen elég csak a nagy cégekre gondolni, akik egybeírva és kötőjellel elválasztva is beregelik doménjeiket. szóval nem annyira gázos az!
Igazából nekem jó mindkét megoldás.
Melyik lenne az egyszerűbb megoldás és milyen beállítások szükségesek?
Jelenleg a második domain névvel is elérhető a weblap ,rá van irányítva a könyvtárra, de a címsorban a mindig csak a domain cím látszik …
a url végződések nem. Ez így nem igazán jó mert a facebook-os megosztásnál mindig csak a www.xy.hu látszik.
Kérd meg a domain szolgáltatód, hogy az egyik domain-t irányítsa át a másikra, ennyi. Ez a legegyszerűbb.
hm, hát én továbbra sem feltétlen értek egyet syska mondandójával, tapasztalatom szerint már a google sem úgy kezeli ezt a dupla domain dolgot mint régen, hiszen elég csak a nagy cégekre gondolni, akik egybeírva és kötőjellel elválasztva is beregelik doménjeiket. szóval nem annyira gázos az!
Amelyik cég normális, nem lusta infós bérel, az átirányítja vagy átírja a domain-t htaccess-el. ;)
Plusz nagyobb cégeknél a sok domain reg kötelező, nehogy átverős oldalakat tudjanak létrehozni.
Sziasztok!
Az mennyire jó megoldás, az új tárhelyszolgálattónál mikor igényeltem a tárhelyet vettem domaint is természetesen és arra pakoltam az oldalt. Most pedig a régi tárhelyszolgálatótól átkértem a régi domaint az új szolgálatóhoz. Valamint a régi domain “Parked”-re van állítva. Ãgy most ha a régi címet valaki beírja, behozza az új domain-en futó oldalamat.
Ez így okés minden szempontból?
Kérd meg a domain szolgáltatód, hogy az egyik domain-t irányítsa át a másikra, ennyi. Ez a legegyszerűbb.
Amelyik cég normális, nem lusta infós bérel, az átirányítja vagy átírja a domain-t htaccess-el. ;)
Plusz nagyobb cégeknél a sok domain reg kötelező, nehogy átverős oldalakat tudjanak létrehozni.
Köszi!
Ãrtam nekik levelet.
Nekem nem kell megváltoztatnom valamit wordpress-ben pl sitename ? Mivel másik domain lesz az alapértelmezett.
Nem, hagyd ahogy van.