Hello!
Valahogy hibát írt ki a phpmyadmin, valószínűleg azóta frissítették a php verziót vagymi, de szerencsére találtam egy xml-es wordpress mentést, amit tudtam importálni!
Köszi a segítséget!
Hali! Ide írok mert nem akarok új topikot nyitni.
Nekem akar működni a frissítés a wordpressemben. 2.8 van fennt, frissíteni akarom az automatikus frissítéssel a 2.8.3-ra, de ha beíróm a szervernevet, a felhasználónevet meg a jelszót és a továbbra megyek, csak fehér kép van és semmit nem csinál…vmi ötlet hogyan lehet ezt megoldani? Manuálisan nem akarom frissíteni.
Szervusz Moonline!
Pedig erősen úgy néz ki, hogy a frissítés során valami nem sikeredett, nem minden fájl került felülírásra, tehát kézzel kell frissítened.
Ezek után mégse? :lol:
Alap dolog, hogy mindenféle lehetőséget végig kell próbálni, és csak utána kérdezni...!
Másold be a böngésződbe: http://HONLAPODNEVE.HU/wp-admin/update-core.php
Majd klikk az újra telepítésre...
egy tárhelyen /blog könyvtárban volt eddig a wordpress telepítve. 2.7 volt fent, akartam frissíteni,de az adminfelületen azt mondta a legfrissebb verzión vagyok. Hát ledaráltam az egész blogot, (előtte persze exportáltam a bejegyzéseket), feltöltöttem a csont friss 2.8.3-at és megcsináltam az új telepítést (nem frissítést!) de az előző wp-configból néztem miket írtam akkor be. Na ahogy megcsináltam beléptetett és minden régi bejegyzésem ott volt, adatokkal együtt.
Viszont a blog oldala nem jön be, meg amikor bejön az adminfelület akkor rögtön tovább is lép egy fehér képernyőre. Mondjuk ezt a 2.7 is csinálta belépéskor, mindig “X”-et kellett nyomnom rögtön belépés után, mert különben elfehéredett a képernyő.
Most viszont a blog se működik. Mi a teendő? Nem értem miért csinálja ezt, hogy egy csont üres könyvtárba lett felrakva a blog.
Rájöttem, hogy nem töröltem rendesen a táblákat a mysql-ből (holott azt hittem - de hazudott a felület) szóval a régi adatok eltűntek.
Van egy csont üres blogom, de a cím továbbra se jön be. Tudjátok, a kezdőbejegyzés amit ír a blog. Csak fehér képernyő...
Töröld az egészet az extráról és importáld át a bejegyzéseid a blog.hu -hoz vagy vegyél fizetős tárhelyet.