Hello!
Most hegesztek egy közösségi siteot, de belefutottam egy problémába. 2.0.5 magyar verzió, default téma alatt adminként publikáltam egy bejegyzést. Minden kategóriához hozzárendeltem, mivel ez amolyan köszöntő és szabályzat. Sajnos, mikor publikálás után megnéztem a bejegyzést, az oldal “szétesett”. Az oldalsó menüsor lecsúszott a bejegyzésem alá.
Mit ronthattam el, illetve milyen beállítás/plugin kell ahhoz, hogy a rakoncátlan menü a helyén maradjon?
A segítségeteket előre is köszönöm.
beírtad a bejegyzést, vagy beillesztetted (mondjuk horribile dictu wordből)?
Elvileg azt is javítja, legalábbis javarészt Amikor word-ből másolsz be, akkor HTML nézetben tedd azt. Akkor tuti nem tesz bele szemetet…
Igen-igen, de ha a standard szerkesztőbe illeszted be, akkor vannak olyan sablonok, ahol sajnálatosan a word formázásai szétcsúsztatják a többi beállítást is… már volt hozzá szerencsém. A megoldás valóban az, hogy html nézetben kell beilleszteni.
Nekem is ez a problémám, de én írtam a szöveget, nem bemásoltam. Illetve sidebar nem volt, ha rákatt a posztra, így beraktam a függvényt a single.php file-ba. Ekkor szétcsúszik.
http://partmozi.extra.hu
Verzió viszont már 2.6.1
Any idea?
mivel a default theme van megbolonditva ezert:
class=“narrowcolumn” legyen a class=“widecolumn” helyett a single-ben