1 tárhelyen 2 domain, 2 wp

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. A tárhelyemre feltettem egy második domaint, hozzá külön a wp-t. Ammikor a wp admint indítottam, értelemszerűen ugyanazt a tárhely belépést tudom megadni, mint az első honlapnál. És itt el is akadtam, mert az újdomain/wp-admin a régi honapomra visz, el sem érek az új honlaphoz… Mit kéne csinálnom, javítanom? (Léci amatőr konyhanyelven írjátok :wink: ) Köszönöm előre!

A tárhelyen az új wp-t töltsd fel egy mappába és kérd meg a tárhely szolgáltatót, hogy a domain-t abból a mappából szolgálja ki a rendszer.

Azt hiszem ugyanez vagy hasonló problémám van. A www.kovacs-muhely.eu címemhez megpróbáltam hozzárendelni a .hu-s címet az alapbeállításoknál. Ez jelenleg még a régi oldalra (kovacs-muhely.blog.hu) irányít, így bejelentkezés vagy admin oldal után rögtön a blog.hu-ra dob. A vezérlőpulthoz sem jutok el.
Mi a teendő ez esetben?
(Tárhely szolgáltatóm mai nap folyamán írta, hogy a .hu-s címet hozzárendeli az .eu-s tárhelyhez, csak még nem látom eredményét… Az megoldaná a gondomat?)

Még amatőrebb, még konyhanyelvesebb válasznak én is nagyon örülnék :smiley:

Megoldódott (a hogyanját nem tudnám kifejteni)