1 sablon / több főoldal

Sziasztok . Csinálok egy oldalt aminek az alapja egy HTML oldal. azon belül van egy flash térkép. Ha rámegyünk az egyik kontinensre (ez olyan mint egy menü) akkor kihoz egy új oldalt (egy portalt). pl. rámegyek EURÓPÁRA kijön egy portál Európáról. De azt kéne megcsinálni hogy ha rámegyek Amerikára akkor ugyan az legyen a sablon csak más tartalommal. ezt hogy tudnám meg csinálni anélkül hogy 100-szor feltelepítsem a wordpresst?? a válaszokat előre is köszönöm.(jah és az oldal még tervezés alatt.)

Nézz szét inkább gúgliban úgy,hogy Wordpress Network…wp 3 óta elég egyszerű egy hálózat kialakítása. Minden kontinens egy-egy “alblog”, a sablon ugyan az.

Hozz létre minden kontinensnek egy page template-et és akkor ugyanúgy fog kinézni. A flash pedig a főoldalon legyen.

Codee: ez abban az esetben jó csak, ha minden kontinenshez csak egy-egy oldal tartozik (WP oldal), és nem egy több-menüpontos rendszer. Mert akkor marad a Network.

Nekem az kéne amit BALOU mondott. Hogy ha rámegyek egy kontinensre akkor egy rendes weboldal jöjjön be. De ha egy másikra megyek akkor ugyan az a sablon csak másik kontinensnek jöjjön be. (És persze úgy hogy nincs 4-szer feltelepítve a wordpress.)

Köszönöm a válaszokat sikerült megcsinálni ezek alapján: http://wptheming.com/2010/03/wordpress-3-0-enable-network/