1) reszponzív-de mégsem 2) FB megosztás rapszodikus...

Sziasztok, teljesen új vagyok itt és a WP világában is de nagyon szeretem, hogy tanulok, folyamatosan okosodom. Nyilván vannak segítőim és a sablonom készítőjének is írtunk, mert a facebook-os megosztások nem működnek, azaz nem mindenhol, és, hogy hol, az “belenyúlás” nékül is önállóan változik napról napra.

Az oldalankénti linkeket a FB like-button generálójával kértem le külön-külön. (https://developers.facebook.com/docs/plugins/like-button - itt az 500 pxl-t választottam és a box count opciót) Keresőbarát címek és a valódi cím egyezik, seo oké, meta oké.

Blogséma (Samantha) elvileg reszponzív, mégis, a háttérkép mobilon nem ugyanaz, tableten sem, mint a laptopon. Amennyiben valaki úgy érzi sima ügy orvosolni a gondokat, kérem jelezzen nekem, a hálám élete végéig üldözni fogja, valamint szívesen adom az admin jelszót is mailben. gyoriandrea73@gmail.com

érintett honlap: gyoriandrea.hu

Köszönöm! :slight_smile: Andi

Sziasztok!


Mééég másik 3 témába is copy-zd be a kérdésed, hogy totál értetlennek tűnj.

Gyorike wrote:
Sziasztok, teljesen új vagyok itt és a WP világában is de nagyon szeretem, hogy tanulok, folyamatosan okosodom. ...
Köszönöm! :) Andi
Akkor már értem, miért jelentkeznek sorban a "meghirdetett állásra" a jelentkezők:)))) Mindegy, köszi, dolgozunk az ügyön, valami majdcsak lesz. Én azt gondoltam, majd valaki, aki okosabb, mint én azt mondja önzetlenül, gyere te szőke, segítek. :) De már ébren vagyok, nincs ingyenebéd. Minden esetre köszönöm a segítséged és a kérdésem helyrepofozását. Szeretettel: A.

Kedves Andi!



Ha nem írod le, hogy mire várod az önzetlen segítséget (ami egyébként a Fórumon a jellemző), akkor arra lehet gondolni, hogy valakivel megcsináltatnád, és ezért került át ebbe a témakörbe.



Ha elárulod, hogy konkrétan mibe akadtál bele, akkor bizonyosan lesz segítség is. Nem megcsinálják, helyrepofozzák az ismeretlent, hanem segítséget nyújtanak, hogy TE (és társaid), megreparatúrázzák a hibát.

Köszönöm a “súgást” :slight_smile: . Este nekifutok újra és megpróbálok értelmesen kérdezni.

syska wrote:
Mééég másik 3 témába is copy-zd be a kérdésed, hogy totál értetlennek tűnj.
Én csak egyszer írtam és ide....

Nem is neked szólt syska hozzászólása :slight_smile:

Gyorike wrote:
Én csak egyszer írtam és ide....
Andinak igaza van. Egy együgyűnek szólt, akinek a fölösleges hozzászólását törölte egy moderátor. Noha az enyém is törölhette volna. ;) Ugye Győző? :P

De. Igen. Miért pont én? :slight_smile: Annyit dolgzol a Fórumon, hogy nincs szívem törölni a tiédet is.

Enyémet is nyugodtan törölhetitek, akadt jelentkező a megoldásra és közben egy csomó mindenre önállóan rájöttem, ami alapnak már jó, azaz elketyegteti az oldalt. Ha tehetem, megkérek majd egy profit, hogy nézze át azért, nyilván lesz mit javítania, de mű-kö-dik. Túlnyomórészt. Szép hétvégét fiúk. És lányok.

Nagyon örülünk, hogy sikerélményed van, és sikerült a szerkezetet szóra bírni! :slight_smile:



A Közösség szempontjából az lenne az igazi, ha elmondanád, hogy mi volt a hiba, és hogyan oldottátok meg.



Pontosan ezért, hogy mások is tanuljanak, nem szoktuk törölni a hozzászólásokat.