1 oldalra több kép beillesztése

Egy autókereskedés honlapot készítek egy ismerősömnek, és szeretném úgy elkészíteni hogy egy oldalon 6 kép jelenjen meg, az autók képeivel mellette szöveggel. ez nem is lenne baj megjelenik szépen csak ha be akarok tenni még 50 et akkor elég hosszu oldal lenne és unalmas áttekinteni ezért szeretném felette és alatta számozni mint iwiw en felhasználók listáját tehát szám oszlopokat szeretnék. pl 1 számoszlop 6 kép 2 es számoszlop még 6 és igy tovább erekéne valami megoldás segítségeket előre is köszönöm.

jó példa ere ez az oldal http://sprintauto.com/

Oldalak számozása, több oldal, oldalnavigáció - szóval, keresgéljél is mielőtt kérdezel, légyszíves. :wink:Ez lehet pl. egy megoldási lehetőség: http://lesterchan.net/portfolio/programming/php/#wp-pagenavi

Szia Győzőkeresgélek én amugy csak nem találok semit fogalmatlan vagyok még!kösz a tippet átnyálazom mi lehet megoldás.még valamit kérdeznék hogy igaz nem ide vág de nekem van egy ollan problémám hogy amint bejelentkezek oldlra és csiribá forumnak megváltozik a kinézete és elég nehéz keresni igy:S

Roten: csinálj már egy képernyő mentést erről a megváltozott kinézetről és mutasd meg itt, mert igy rajtad kivül senki se tudja, hogy te mit látsz ilyenkor a fórumban :slight_smile:


'varnyu' wrote on '2010-08-17:
Roten: csinálj már egy képernyő mentést erről a megváltozott kinézetről és mutasd meg itt, mert igy rajtad kivül senki se tudja, hogy te mit látsz ilyenkor a fórumban :)

Elfrud megoldotta már :D elnyomtam az oldalon a beállitást:D ot lent ip boardot vagy mit kelet visszatenem:D

Előre is türelmet kérek, mert 4. napja foglalkozom a wp-el. Mindenki tudja, hogy minden kezdet nehéz. Az se biztos, hogy jó topic-ba írom ezt.

A legújabb magyar wp verziót töltöttem le.

3D-Realty 1.0.3 sablonnal kezdtem el a férjemnek egy ingatlan forgalmazással kapcsolatos oldalt készíteni.Eddig jutottam: http://balintingatlan.tor.hu/2011/02/10/proba-szoveg/#more-3 szándékos, hogy az egyik bejegyzésre álltam.Kérdésem:


  • Több képet szeretnék valami elfogadhatóbb módon felhozni egy bejegyzésben. Más oldalakon láttam, hogy szalag szerűen feljönnek a képek, és lehet nagyítani. itt egy példa, amíg él: http://www.ingatlanbazar.hu/HU/Mecsekoldal-Tettye-Pecs-lakas-74-m2-23900000-Ft/4521740.

    Valami hasonlóra van lehetőség? Tudtok valamit ajánlani?    Próbálkoztam photo show plugin-eket letölteni, de semmire sem mentem velük. Ezzel a sablonnal nem tudok Widgetek-et alkalmazni, nem tudom, hogy ennek van-e köze, hogy nem tudtam használni őket.    Köszönöm, ha segítetek.

nextgen gallery plugint próbáld meg.

lehet elsőre elveszel az admin felületen, de egy kis tanulmányozás után nagyon jó szolgálatot fog tenni!ui: legalább a hangot vedd ki a flash fejlécből! :wink:

Köszi megpróbálom.Ja a hang az ciki. Nem olyan egyszerű kiszedni belőle, de már valakit megkértünk, hogy fejtse vissza és törölje a hanghozzáadást.

Egy kérdés a NextGEN-vel kapcsolatban.Működik a két alap effect-tel. Köszönöm.Szeretném megnézni a másik kettőt:Highslide rel=“lightbox[%GALLERY_NAME%]”

Lightbox class=“highslide” onclick=“return hs.expand(this, { slideshowGroup: %GALLERY_NAME% })”Ezeket melyik php-ba kell beraknom?Elnézést, biztos buta kérdés, de php-ét még nem ismerem annyira.

legutolsó emlékeim szerint ilyen dolgokat nem is kell csinálni a nextgenben, úgyhogy 100%, hogy letértél az igaz ember járta ösvényről, mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága…Hopp, kicsit eltévedtem én is.Ha az alap működik, jelen tudásod szerint ne akarj többet. Használd! :rolleyes: