1 oldal több blog

A logónak akkora hely van, mint amekkora a kékben másik kék mutatja. Az eredeti sablon jobb oldalán még van egy 486x60-as hely, amibe hirdetést tudsz tenni (vagy nem tenni).

És a favicon.ico-t is cseréld ki, mert az - úgy látom - még az, amit a fordításnál én használtam. :slight_smile:

BoGár wrote:

Igen.

Bár nem tudom, más sorrendben lehet-e

Első cikk

2. 3.

4. 5.

De ha nagyon nehéz, hagyjuk.

Amit te akarnál (én ezt Z patternnek hívtam, szemben az általam javasolt ? patternnel) az a bonyolultabb, és egy valaki fennen hirdette, hogy megoldotta:

http://forum.word-press.hu/post/5666/#p5666

csak éppen soha nem közölte, hogyan...

Amúgy, nem nagyon nehéz, de sablonban és CSS fileban is kell dolgozni, hogy működésre bírjad.

Találtam ilyen sémát. Ha azt elküldeném neked, ki tudnád hámozni, hogyan tudnánk megcsinálni?

Kűggyed.

nevem itten kukac transycan pont net

Szia Győző !

Fel sem tűnt, hogy a te favicon -d látszik, kicserélem.

Valóban jobb oldalon van egy hely, de szerettem volna a kettőt össze hozni.

Na majd kitalálok valamit, sajna egyenlőre nem látszok ki más problémákból,

ami nem ezzel az oldallal kapcsolatos.

Kétszer, azonos üzenetet küldtél 1 perc különbséggel. A második törlésre került. :slight_smile:

Ha megnézed a headert (is), akkor láthatod, hogy van egy pár div benne. Természetesen kioperálható belőle, csak ne feledd, hogy mit, hogy a sablon frissítésénél ne kelljen előlről kezdened. :slight_smile:

Jelentem az oldal elindult a domain néven, moshunak köszönhetően a Cikkek kategória is úgy néz ki, ahogy én szeretném. Köszönöm szépen az eddigi segítségeteket!

Már csak el dolog van. A képtár. Erre van-e valami ötletetek?