000webhost

Sziasztok!

Bemutatnék én is egy webhost oldalt 000Webhost

Nem tudom ismeritek-e de szerintem elég jók a piacon.

Az ingyenes csomag tartalma:

1500MB tárhely

100GB forgalom

1 tárhelyhez fűzhető 5 domain, vagy al domain

5 email

2 Mysql adatbázis

Control panel

Biztonsági mentés korlátozott mennyiségben

Oldalkészítő varázsló

Web mail

IMAP support

jelszóval védett könyvtárak

A fizetős rész:

$4.84 hó

Végtelen tárhely

Végtelen adatforgalom

Végtelen domain

Végtelen aldomain

Végtelen email

Végtelen mysql adatbázis

Iingyen Domain

cPanel

Viszonteladói lehetőség

oldalkészítő varázsló, rengeteg funkcióval és támogatással: Live chat, Skype by Phone

automata mentés hetente

Végtelen FTP account

anonymous ftp hozzáférés

CGI

SSH

Perl

Python

Webmail

Levelezőlista

IMAP support

SMTP server

Fantastico script autoinstaller

Real time stats

Jelszóval védhető könyvtárak

SSL

Egyenlőre ennyi, a többit a linken elérhetitek, ott is van még infó róla

(Az affiliate kódod kivettem a linkből, a következőnél kitiltás jön.)

Annó én is itt kezdtem csak meguntam ,hogy csúcsidőben 10 perc volt egy poszt publikálása.

Dög lassú de ingyenesnek nem rossz bár van jobb:)

Bocs ,hogy negatív vagyok de nagyon haragszok rájuk.Hazavágták az oldalam mert fent volt egy file megosztó link és nem tetszett nekik.

Azóta a fekete tenger közepén lévő olajfúró toronyból fut a wordpress az ottani nemzetközi szabályok szerint:)

“Nincs szabály,amiért fizetnek az jó”

'creativeshaman' wrote on '2011-02-07:

Bocs ,hogy negatív vagyok de nagyon haragszok rájuk.Hazavágták az oldalam mert fent volt egy file megosztó link és nem tetszett nekik.

Azóta a fekete tenger közepén lévő olajfúró toronyból fut a wordpress az ottani nemzetközi szabályok szerint:)

"Nincs szabály,amiért fizetnek az jó"

Csak nyugodtan, ha van valóság alapja, akkor csak tudják meg minnél többen :)

Én sem ajánlanám senkinek ezt a szolgáltatást.

Nekem is hazavágták egyik lapom. teljesen eltünt.

Még backupot sem kaptam :frowning:

Itt olvastam valahol ,hogy aki komolyan gondolja az oldal üzemeltetést az nem tervez ingyenes szolgáltatókra.

Én nem hittem ,gondoltam csak rizsa de hamar beláttam ,hogy mégsem az:(

Természetesen a fizetős része sem megy úgy ahogy kell halálra van terhelve az is na de ez megszokható az ilyen nagyobb hostingoktól.

Én esküszöm az offshore hostokra nem az ilyen nagy cégek szervereire.

Hab a tortán ,hogy SQL néha meg sem mozdul annyira életképtelen.

Az áraik ugye jól hangzanak unlimited /$4.84 / month. :)Ez abszolút jó ár érte papíron.

Az én hostom ugyanennyi havonta de korlátozott sajnos :slight_smile: 500 GB Tárhely,5 TB Bandwidth,Dedicated Memory 4x8192 MB és az optikai kábel a torony alatt fut . Ég és föld.

Szóval én azt javaslom a kedves olvasóknak ,hogy 000-t felejtsétek el hacsak nem a hajatokat akarjátok tépni.

Évi 3000 forintért már olyan jó MAGYAR tárhelyet lehet venni. Én áttértem erre a magyar megoldásokra.

'Efrud' wrote on '2011-02-08:

Évi 3000 forintért már olyan jó MAGYAR tárhelyet lehet venni. Én áttértem erre a magyar megoldásokra.

Igen, ez már szinte nem is pénz érte bárki simán kibírja.

Én igaz nem bízom bennük de attól még lehet jó.

'Efrud' wrote on '2011-02-08:

Én speciel ilyen áron maximum barátoknak adom.

Ügyfeleknek a havidíj ennyi. Tudod ez olyan, mint a bruno banani jelmondata, not for everybody :D

'DjZoNe' wrote on '2011-02-09:

Én speciel ilyen áron maximum barátoknak adom.

Ügyfeleknek a havidíj ennyi. Tudod ez olyan, mint a bruno banani jelmondata, not for everybody :D

Egy jó hoszt ennyit is megér havonta . Megtérűl hamar sokszorosan.

Hogy lehet a regisztrációt törölni?

Sziasztok!

Szerintem, itt megint arról van szó, hogy mire kell, mire akarjuk használni.

Példának okáért nekem tökéletesen megfelelt a 000 a gyerek osztályának a honlapjához. Néha-néha ránéz egy-egy szülő. A fontosabb adatok fent vannak, de igazán semmiféle terhelésnek nincs kitéve.

De természetesen egy napi 3-5000 látogatós tagsági rendszerrel rendelkező oldalnak már igencsak megválogatom a szolgáltatóját, persze ha megtehetem és nem ragaszkodik egyhez sem a megrendelő…

Szerintem, aki oldalt készít annak kutya-kötelessége gondoskodni mentésről. Ha persze ezt a szolgáltató vállalja, akkor lehet ráhagyni, de én ezt sohasem tenném. (Annál fontosabbak az adataim.) :wink:

ha sablont készítek az oldalhoz akkor hadd ne én gondoskodjak a mentésről :slight_smile: (“oldalt készíti”-re egy kis piszkálódás semmi komoly :slight_smile: )

Én csak a 000 webhostot használom ha ingyenes szolgáltatóra van szükségem. Bár mást nem is próbáltam, de itt nincs reklám az oldalban, csak a domain névben és pont olyankor a leggyengébb a szolgáltatás amikor az átlag Magyar ember alszik(szerintem).

Van lehetőség bármikor menteni az oldalt, és sok funkciója van még aminek hasznát lehet venni.

Az egyetlen amit Én egyből ki szoktam kapcsolni az a 000webhost saját analitycs kódja. A vezérlőpultból lehet kikapcsolni.

Illetve még arra érdemes figyelni, hogy néha olyan hostokra (jól mondom?) osztja ki az oldalad, ami már tiltva van 1-2 helyen (pl Facebook…) spammelés miatt.

Ha jól emlékszem, a net16.net az egyik ilyen.

Jelenleg úgy ~15 oldalt üzemeltetek ott és viszonylag problémamentes a szolgáltatás.

Persze ahogy egy kis igény is van a megrendelő részéről, máris áttérek Magyar szolgáltatóra.

Sok sikert mindenkinek :slight_smile:

Egy darabig tökéletesen működik, de hirtelen valami mondvacsinált indokkal felfüggesztik a fiókodat, és fizetned kell ahhoz, hogy újra használhasd. A felhasználási felételekben és a FAQ-ban semmi információt nem írnak a korlátozásokról (pedig vannak). Az ügyfélszolgálat gyakorlatilag nem létezik.

Messzire kerülendő!

Üzleti célú honlapot biztosan nem üzemeltetnék ilyen helyen.

Hobbihonlapozóknak arra teljesen megfelel, hogy megnézzék, akarnak-e ennyire belemászni a cyberönmegvalósításba.

Főbb előnyei:

[*]ingyen van

[*]jár hozzá hiperkezdőknek való telepítési és elindulási útmutató

[*]nincs reklám

[/list]

Főbb hátrányai:

[*]lassú (már a fájlok feltöltése se ment simán, csak több részletben sikerült)

[*]megbízhatatlanul működik

[*]gyakori a hibaüzenet pl. sablonok telepítésekor

[*]időnként elérhetetlen a honlapunk, akár hosszabb időn keresztül is

[/list]

[/list]

Türelmeseknek való hely, egyszercsak sikerül, ami előtte ötször kudarcba fulladt.

Nagyon nem ajánlom ezt a " szolgáltatót ". Iszonyat nagy lehúzás az egész! Csak a baj van velük.