A http://varosvedo.hu/ honlapon használjuk az All-in-One Event Calendar by Time.ly eseménynaptárt. Minden egyes esemény után ez látható: - 0
Segítséget kérek, hogyan tudom ezt eltüntetni? :wub:
Szia! A widget-ben van a gond, hibás a html megjelenítés. Azt kéne javítani.
Báár van egy kevésbé elegáns megoldás:
CSS-be: http://varosvedo.hu/wp-content/themes/Gopress/style.css
<br />
.ai1ec-event-location {<br />
<br />
display: none !important;<br />
<br />
}<br />
Kösz, de nem sikerült ez a kevésbé elegáns megoldás. A style.css egyszerűen nem veszi be. Bemásolom, megnyomom a fájl módosítása gombot és eltűnik az új bejegyzés. :o
Milyen új bejegyzés? 
Admin/megjelenés/szerkesztő -> itt kiválasztos a style.css-t és a legeslegvégére bemásolod amit fentebb P. Laci írt.
Rosszul fejeztem ki magam, nem új bejegyzést írtam, hanem pontosan bemásoltam a fenti kódot a style.css-be. Erre ez jelenik meg a honlapon:
404 Error
Sorry, the page you were looking for could not be found..
Amikor ismét megnézem a style.css-t, nyoma sincs az újonan beírt kódnak..
A 404-es hiba az, hogy az url-en tartalom nem található. Menj a kezdőlapra.
Van jogosultságod írni? CHMOD-nak nézz utána.
Így néz ki a kezdőlap. Nem találom a CHMOD-ot.
[font=helvetica, arial, sans-serif:3nnj6nhw]Mellesleg biztosan van jogosultságom írni, én vagyok az adminisztrátor.[/font:3nnj6nhw]
Rágugliztál arra, hogy mi is az a CHMOD? Hogyan kell beállítani? 
Mivel szerintem biztos nem.
Akármilyen színnel is írunk.
Csináld akkor azt, hogy ftp-n letöltöd a sablon style.css-ét, aztán notepad+±al vagy a windows-os txt szerkesztővel (Word nem jó!) bemásolod a legutolsó sor után.
Megtörtént, ftp-vel. Most sikerült átírni a style.css-t, de a -0 mégis ott éktelenkedik minden eseménynél.
Szerkesztem Sikerült! Laci véletlenül dispay-t írt display helyett. Beszúrtam az l-betűt, eltünt a -0! 
Megoldva.
Siettem, bocsi 
Legalább nekem is maradt egy kis fejtörő. 
Én pedig átjavítottam a kódot az utókor épülésére, Laci hozzászólásában. 
Azért volna még egy kérdésem. Ha az “elegánsabb megoldást” választanám, vagyis a html-ből szeretném kitörölni az ide vonatkozó .ai1ec-event-location tag-et, azt hol keressem? :unsure: Az elem megtekintésével nem találom. Ez egyébként gyakori problémám, hogy az Elem megtekintése megmutatja a keresett tag-et, de nem látom, melyik fájl tartalmazza.
A wp-content/plugins/evencalendarvagymicsoda/ mappában kell a fájlokban megtalálni ezt:
<br />
<span class="ai1ec-event-location"><br />
```<br />
Ezt követően egy php lekérés van szerintem, majd a záró /div elem. Ezeket kell kitörölnöd. Viszont a plugin frissítésekor el fognak veszni ezek a módosítások.