WP headers already sent by

sziasztok!

Szokásos hiba lépett fel nálam is, mint már oly sok másnál is. Hiba kódja: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/junior/test/wp-config.php:1) in /home/junior/test/wp-includes/pluggable.php on line 868

Tudom, tudom … ez már lerágott csont meg minden más! Kipróbáltam a lehetőségeket amiket írtatok ti itt, avagy olvastam más fórumon, de egyik sem segített rajtam. Ma dolgoztam az oldalamon, minden jól ment, míg egy php kódba ágyazott szöveget akartam magyar ékezetes betűkre áttenni. Ahogy megnéztem, ezt úgy lehet, hogy a config.php-ban átírom az adatbázis kódolását. Meg is tettem, ctr-s, és jött is a hiba. Ezek mellett jött a captcha hiba is, h nincs session :S mondom ok, jól kezdődik, és ez volt már lassan 2 órája. Átneveztem a plugint, hogy aut. kikapcsolja a WP. így legalább az utóbbi hiba megszűnt. De még mindig maradt a felső. Próbáltam így, próbáltam úgy … de semmi. Mondjatok kérlek lehetséges megoldásokat még, de ne olyat h elírás van, mert a szóbanforgó fájlok pluggable, config átnéztem és semmi karakter nincs előtte és utána sem. Ja még ami érdekes, hogy a pluggable.php végén gondolom kell lennie a ?> php-t záró jelnek, ami nálam hiányzik, persze már azt is pótoltam és ki is próbáltam de semmi. Nem lehet h a szerveren van vlmi temporary fájl? vagy egyéb ötlet!

Előre is köszike!

Ps: ha valaki tudja hogy kell azt megcsinálni, hogy php kódban megírt szöveg ékezetes betűi is szépen megjelenjenek az írja meg. THX

Nagy Köszönettel Laci

talán… értelmezni kéne… sent by… na a by [filename] nevű file kakaterkódolása szar (plugin file)…

'hgrg' wrote on '2010-05-02:

talán.. értelmezni kéne.. sent by.. na a by [filename] nevű file kakaterkódolása szar (plugin file)..

Köszi szépen ez volt a bibi. Na de ha én TC-ben, shift+F4-el létrehozok 1 php fájlt, annak úgysem tudom a karakterkódolását, elvileg én azt hittem h automatikusan UTF-8-ban nyomja ki a fájlt, de nem ANSI kódolású, és az az ami kell nem az UTF-8!

Ez volt a nagy probléma, nem is gondoltam rá. hisz már annyiszor hoztam létre TC-ben fájlokat ... de ez most betett! :D

Mi a tanulság? Jó a fórum, és én is okosabb lettem evvel a tapasztalattal.

Sziasztok!

Üdv. Laci

Szia!

Tanulság: Notepad++ban állítsd be hogy UTF-8 (bom nélkül) legyen az alapértelmezett file típus amit létrehoz :).

Azért ANSI mivel az a Window$-os alapértelmezett…

És még annyit teszek hgrg mondása mellé: a Notepad+±t jelöld ki alap-szövegszerkesztőbe (de, ha nem akarod, akkor legalább a TC beállításainál azt jelöld ki szerkesztőnek). Többet nemigen lesz ilyen gondod.