'Farkas wrote on '2009-11-07:
Tapasztalatom szerint a +1, vagy -1 a hozzászólás olvasása közben felmerült hirtelen érzelem jelzése. Magyarul: "Hú, igen. Én is ezt mondtam volna. De jó fej...", vagy éppen az ellenkezője "Hülye vagy?! Nagyképű majom. Ne játszd a búrádat!", vagy valami hasonlók.
Ãltalában nem árt rajta elgondolkodni, hogy valami nem tetszőt tettünk, írtunk mondtunk, különösen, ha sorozatban fordul elő. Természetesen nem kell az ereinket hosszában felvágni a negatív pontok miatt, csak legyünk még figyelmesebbek egymás iránt!
Éppen ezért felesleges lenne itt bárkinek magyaráznia, magyarázkodnia - arra a "Figyelmeztetés státusz" való. :)
Értem. Én úgy gondolom - aztán lehet, ezzel egyedül vagyok -, hogy megadom a tiszteletet másoknak, annál is inkább mert szinte alig ismerek itt valakit. Én is olvastam már itt olyan hozzászólást, ami nem tetszett, de nem hiszem hogy az én tisztem lenne itt igazságot osztani.
Ennek az egész pontozásnak akkor lenne értelme, ha névvel együtt íródna ki a dolog. Mondanom sem kell, senki nem jelentkezett a lepontozók közül, hát ennyit az egyenességről. Remélem büszkék magukra. Ãgy akarva-akaratlanul is az az ember érzése, hogy szánalmas kis netpatkányok élnek vissza ezzel a rendszerrel, akik a hirtelen ölükbe hullott pontozással nem tudnak mit kezdeni. Nyugodtan ezt is le lehet pontozni.
De fel a fejjel , ne foglalkozz velük . ( Ez legyen az egyetlen örömük ) . Óvodások .