Sziasztok,
Olyan weboldalt szeretnék csinálni, ahol a regisztált felhasználók még akár videókat is fel tudnak tölteni az oldalamra.
A végeredmény magyar és angol nyelvű kéne, hogy legyen és én valószinű a wordpress.org - ról, angol nyelven fogom installálni és szerkeszteni a weboldalam, de vajon van rá mód, hogy az angol nyelven elkészült oldalt, magyarul is megjelenhessen?
Szia Adél, egészen sok megoldás van, amivel egy oldal többnyelvűsíthető. Én legutóbb az xLanguage nevű bővítményt használtam erre a célra. Nézz szét a fórumunkban, ahol egészen sok hozzászólás van ebben a témában.
Köszi szépen. biztos jó lesz.
Volna meg 2 kérdésem (szólj ha ez itt nem a megfelelő topic)
hogyan lehet a megváltoztatni a regisztráló lap kinézetet és a felhasználói szerkesztő lapok kinézetét? (azokat mert nem befolyásolja a választot theme/téma) - ez volt az egyik kérdés. 
olyan nyelv valaszto plug in nincs veletlenul, ahol az admin oldalon is valaszthato a nyelv?
Sziasztok, sajna egy fordítási hibába botlottam!
Valamint ha időzítesz, Scheulde -t dob ki.
Üdv, BNC
Sziasztok!
Nekem is a k2-vel okoz problémát ez a verzió. 3 columns - duelling sidebar volt a k2 beállítás, de most egymás mellé kerültek az oldalsávok, amin még talán túl tenném magam, de a fejléckép is szétesik. Leküzdötte már valaki ezt a problémát? 2.8-cal van k2-es tapasztalat?