woocommerce kategória lista

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tölletek.

Egy pizzériát próbálok megoldani wp+woocommerce-el.

Teljesen jól működik, már találtam plugint ahhoz hogy listában adja ki a kategóriát.

de…

miként lehetne megoldani azt, hogy kép ne szerepeljen a kategória listában, és legyen választási lehetőség a pizzamérethez, nomeg kosárba gomb?

összefoglalva, azt szeretném, hogy a kategória kilistázásánál lehessen megvenni a terméket,ne kelljen megnyitni magát a terméket.

Remélem érthetően szedtem össze a gondolataimat, ha nem, akkor elnézést kérek.

Üdv:

J

…felejtsd el, amit kitaláltál nem fog menni…

:cry:

esetleg van valami javaslatod más megoldással?

Szia!

Én csinálnék a kínálatban egyetlen egy pizzát (termékként egy alapárral )

Aztán egy jó kis “WooCommerce - Gravity Forms Product Add-Ons” és mehet rá a dupla sajt, meg a kolbász és egyéb finomságok. (természetesen minden egy meghatározott felárért)

Persze az is lehet hogy már rég megoldottad. :slight_smile:

Üdv, Attila

Köszönöm a válaszokat,szétcincáltam már mindent amit lehetett, és arra jutottam, hogy annyira bele kellene nyúlni a WP be, hogy inkább egy saját pizzaoldalt kezdtem írni,saját igényeknek megfelelően. gondoltam a WP ben egyszerűbben meglesz,de sajnos nem. :frowning:

Sziasztok :slight_smile:

Új vagyok, és nem jöttem rá, hogy kell témát kezdeni itt, ezért becsatlakozom ide hozzátok. Új honlapot készítek, kb. ezer névjegysablont vinnék fel. A Woocommerce-t már feltelepítettem, most keresek hozzá megfelelő témát, de sok-sok után még mindig nem jöttem rá, hogy erre mi lenne a legmegfelelőbb. Szeretném a sablonokat foglalkozás, téma, szín szerint is pozicionálni, valamint több fajta ára lesz a névjegykártyáknak, papír, darabszám függvényében.

Segítséget kérek Tőletek, hogy milyen témát javasoltok, valamint hol találok a Woocommerce-hez magyar leírást a beállítások, feltöltések miatt.

Köszönöm szépen :slight_smile: