useres galléria

Olyan gallériát keresek, melybe beállítható, hogy kik tölthetnek fel képeket, szerkeszthetik, stb. Természetesen csakis a saját gallériájukba.

Nem adnék nekik Admin jogot, nem tudnának se postolni, sem az admin felületbe belépni, de a saját gallériájukba tudnának feltölteni képeket.

Ezt milyen pluginnal lehetne megoldani és hogy?

Próbálgattam a Nextgen-t, mindenféle jogokat kezelő pluginnal, de egyikkel sem jártam sikerrel, sőt ha be is állítom hogy csakis nextgen kezelés, kiirja hogy nincs joga az admin felületbe belépni:

Nos azt már sikerült megcsinálni hogy egy felhasználó megkapott bizonyos jogokat, be tud lépni vetzérlőpultba, ahol nem lát semmi fontos dolgot, tud feltölteni képet. de bárhová. nekem pedig az kéne hogy csaksi egy gallériába, vagy albumba tölthessen fel képet:D

Roles Scoper-al sikerült megoldani, van egy kiegészítője amivel az NG-vel jól müködik együtt.

De arra még nem jöttem rá, hogy lehet megtiltani, hogy az illető, akinek adtam jogokat a saját gallériája szerkesztéséhez, NE TÖRÖLHESSEN BELőLE képeket, azokat se amiket elrontott. azt majd az admin, vagyis én törlöm.

illetve új galléiár is létre tud hozni, ami nem jó. csaka feltötlhessen a saját gallériájába, és csakis képet:S