Theme My Login

Theme My Login:

Én most tettem fel magamhoz próbaképp az 5.1.5-ös legújabb verziót. Abban nincs magyar nyelvi file, azt meg kell csinálnod, ha azt akarod, hogy magyarul kommunikáljon.

Igen, ezen már túl vagyok. A gond ott kezdődik, hogy az oldalam többnyelvű és ennek ellenére mindig csak az egyik nyelvi fájlt használja.

Most akkor hogy kell magyarra állítani? Ha megcsinálom a theme-my-login-hu_HU.mo fájt, akkor sem azt használja.

a plugin könyvtárán belül van egy language könyvtár… ha jól emlékszem … oda tetted bele, Roland?

jaja :S (wp-content/plugins/theme-my-login/language/theme-my-login-hu_HU.mo)

Próbálgattuk itthon délután a plugint, mert a párom használná … Többféle WP-n néztük. Némelyiken jelenleg sokkal nagyobb gondjaink vannak vele, mint hogy nem magyar. Az egyiken pl. be van jelölve, hogy csak admin engedélyezés után lehessen regisztrálni. Na, oda se bagózik rá, nyugodtan enged fűt-fát regisztrálni, minden gond nélkül … Az adminnak csak egy tájékoztató mail megy, hogy regisztrált valaki. De semmiféle engedélyt nem kér …

Egyenlőre feladtuk :slight_smile:

és van valami hasonló, jól testre szabható plugin, ami jól működik?

Ha bekapcsolom a theme my login-t, akkor azt hogyan lehet megmondani a hidpost-ban, hogy ne a wordpress-es bejelentkező ablakot használja? Mert ki van írva szöveggel, hogy be kell jelentkezni vagy regisztrálni, ha látni szeretnék a bejegyzést, de a login és a register a wordpress-es ablakra mutat és nem a theme my login-ra.

'hitetlen' wrote on '2009-12-22:

Én ezt használom: http://wordpress.org/extend/plugins/si-captcha-for-wordpress/

magyarul is tud, és az oroszokat is megfogta.

Hy!

Most már tegnap este kijött egy frissítés rá, miszerint 3.0.1-re optimalizálták.

Azóta, ha regisztrálni akarok, és nem töltök ki egy adatot (bármit), akkor ezt írja ki fehér lappal:

Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /home/fastdown/public_html/online/wp-content/plugins/si-captcha-for-wordpress/si-captcha.php on line 689

ebben a sorban ez áll:

/>

Nektek nem?

Probléma megoldva!

A beállításoknál ezelől ki kell venni a pipát:

Use CAPTCHA without PHP session.

Az egy éves csendet megtörve szeretnék két kérdést feltenni. :slight_smile: Az első kérdés az lenne, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy a bejelentkezés után ne a Vezérlő panelra érkezzen a felhasználó, hanem a főoldalra vagy egyéb más oldalra? A másik pedig, hogy a widgetben található linkeket (amelyek az Avatar mellett/alatt vannak) bejelentkezés után, hogy tudnám változtatni/átírni (csak a helyre lenne szükségem). Átnézegettem a fájlokat is, nem keresés nélkül írtam… de a problémámra választ nem találtam. :slight_smile:

1. http://wordpress.org…login-redirect/

2. Milyen widget, milyen avatar? Szerinted látjuk? :slight_smile:

Addj egy elérhetőséget, légyszíves.

Hali! MeXx , sikerült rájönni a dologra?

nekem is miután belépek a vezérlőpultra irányít, ha pedig ki akkor sajnos egy hibaoldalra vezérel! ezeket sikerült átírni? vagy hol kell megkeresni?

www.dendrobase.hu

Közben rájöttem!

A beállításoknál van egy olyan menüpont, hogy átirányítás! Ott külön felhasználói csoportoknak belehet állítani, hogy be és kijelentkezésnél hova irányítsa a user-t! Elég praktikus! :slight_smile: Nagyon jól működik a legújabb plugin, sok extrával és magyar nyelven is kommunikál! :slight_smile: