Szöveges widget miért száll el?

3 szöveget tartalmazó widget van az oldalsávomban. Ma mindkét wordpressben elszállt mind a 3, noha nem volt azonos a tartalmuk. Van valami magyarázat? Vagy imátkozzak, hogy máskor ilyen ne legyen?köszönöm a választ előre is.

Ha egy kicsit részleteznéd azt, hogy “elszállt”… :wink:Volt hibaüzenet, Melyik WP, melyik oldalon, mikor és mi volt az utolsó műveleted, rendszerműveleted (szerkesztésed), sima szöveget tartalmaztak, vagy scriptet, videót, képet, stb., stb., stb…??

Szerintem frissített a legújabb verzióra…

Az látod könnyen lehet. :slight_smile: Nálam is egy-két widget vagy nem jelent meg, vagy pl. a NextGen widget az oldalsávba visszaállt alapra, annak ellenére, hogy a beállítások között változatlan maradt az érték.

A My Category Order és hasonló bővítményeknél szintén eltűnés esete állt elő. Mindenhova egy kattintás a “Beállítások”, vagy “Beállítások mentése”, vagy “Mentés” feliratra, és minden rendben működik tovább.


'Farkas wrote on '2009-11-14:
Mindenhova egy kattintás a "Beállítások", vagy "Beállítások mentése", vagy "Mentés" feliratra, és minden rendben működik tovább.

Köszönöm szépen a választ. Amugy épp az egyikbe irtam be egy szöveges linket, amikor mind a három eltünt.

Akkor most, a frissítést követően, meg a kattintgatásokat követően helyreállt a rend? :slight_smile:

Igen, köszönöm szépen a segitséget. Most már OK minden.

Mi is köszönjük szépen az együttgondolkodást, és csiki meg csuki. :slight_smile: